Kennisplatform voor Oost Nederland

Display Concepts introduceert Fabric System

Geplaatst op 18 mei 2016
Expolinc Fabric System Achtergrond

Fabric System is het nieuwste product van het Zweedse merk Expolinc. Dit systeem is uitstekend geschikt als presentatiewand en achtergrond decor. Fabric System bestaat uit twee of meer voetplaten en horizontale profielen, waarin een print op doek met een pees wordt geplaatst.

De profielen zijn zowel recht als gebogen leverbaar, waar in het geval van de gebogen versie kan worden gekozen voor de holle of de bolle zijde. Alle profielen hebben een lengte van 110 cm. Hiermee zijn dezelfde doeken zowel inzetbaar bij een rechte, een gebogen of een S-vorm. Tevens is er een 90-graden profiel leverbaar, zodat een hoekopstelling of tussenstand gemaakt kan worden. De breedte is oneindig omdat alle profielen eindeloos gekoppeld kunnen worden. De maximale hoogte is 2.75 m.  Als verlichting zijn mooi vormgegeven LED spots leverbaar.

Eenvoudige opbouw en demontage
Door de telescopische buizen is de print op doek op werkhoogte in de profielen te plaatsen. Vervolgens wordt de presentatie op de gewenste hoogte ingesteld. Zo kan een wand van bijvoorbeeld 3.30m breed en 2.50m hoog eenvoudig door een persoon worden opgezet.

Als verpakking kan worden gekozen tussen draagtassen voor de staanders en profielen en een tas voor de voetplaten. Ook is er een verrijdbare koffer leverbaar. Deze kan na gebruik worden ingezet als counter met het leverbare tafelblad en de balieprint. Bijzonder is dat het blad rechtstreeks op de koffer wordt geplaatst en zo een prettige hoogte heeft om achter te staan. Zoals alle Expolinc producten wordt ook Fabric System geleverd met levenslange garantie.

Display Concepts is de Nederlandse importeur van Expolinc. In hun showroom in Barneveld zijn verschillende opstellingen met wisselende vormen en hoogtes gepresenteerd. Volgens Kees Mouissie, directeur van Display Concepts, zijn de eerste reacties op Fabric System bijzonder positief en zijn de eerste systemen al geleverd.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: