Kennisplatform voor Oost Nederland

Djopzz geeft vorm aan groei en ambities vanuit nieuw kantoorpand

Geplaatst op 6 juli 2017
Djopzz geeft vorm aan groei en ambities vanuit nieuw kantoorpand

De afgelopen jaren heeft Djopzz hard gewerkt om een stevige basis te leggen voor de toekomst en is daardoor uit haar jasje gegroeid. Djopzz is dan ook trots om haar groei en ambities nu verder voort te zetten vanuit een geweldig nieuw kantoorpand in Zwolle, aan de Burgemeester van Roijensingel 16.

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Vanuit de nieuwe locatie in Zwolle kan Djopzz haar opdrachtgevers, uitzendkrachten en werkzoekenden nog beter faciliteren. “Op deze plek is het voor iedereen makkelijk om even binnen te lopen. We horen dan ook veel dat deze locatie erg toegankelijk  is en prettig voelt.”, aldus directeur Eric Krabbe. “Voor mensen is het belangrijk om te werken. Dat ze een baan hebben die bij hen past en dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze intercedenten helpen graag met het creëren van de perfecte match tussen mens en baan. Schroom dus vooral niet om even langs te komen om erachter te komen wat Djopzz voor jou kan betekenen!

Flexibiliteit is continuïteit
Djopzz in Zwolle typeert zich door vernieuwing in de uitzendbranche. “Beschouw je flexibiliteit als een constante, dan biedt dat je ineens ook die vastigheid die een vaste baan impliceert. Alleen maar een vacature invullen vind ik ouderwets. Met een kweekvijver halen bedrijven de toekomst in huis. Ze hebben daarmee directe invloed op de ontwikkeling van hun (toekomstige) arbeidskrachten. Samen met opdrachtgevers investeren we continu in het potentieel van mensen en geven we vorm aan optimale flexibiliteit. Het eindresultaat: continuïteit voor iedereen!”, aldus Krabbe. “Onze ambitie is om nog veel meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met onze werkwijze. De nieuwe locatie is een geweldig fundament om deze ambitie de komende jaren verder vorm te geven.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: