Kennisplatform voor Oost Nederland

Djopzz Participatie breidt uit

Geplaatst op 14 mei 2021
Djopzz Participatie breidt uit

Het hing al een tijdje in de lucht, maar met ingang van 1 mei 2021 was het dan zover. Djopzz zet per 1 mei 2021 een groot deel van de dienstverlening van Extend – experts in MVO People voort onder het label Djopzz Participatie. Een mooie stap voor Djopzz. Ruim vijf jaar hebben Extend en Djopzz in een strategische samenwerking duurzame werkgelegenheid gecreëerd voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Vanuit deze samenwerking organiseerde Djopzz het formeel werkgeverschap en detacheerde Extend de medewerkers naar bedrijven in de regio. Door de aanstaande beëindiging van bedrijfsactiviteiten bij Extend, is de dienstverlening per 1 mei 2021 volledig overgedragen aan Djopzz. Hiermee is de detacherings dienstverlening naar werkgevers geborgd en de werkgelegenheid gegarandeerd voor de ruim 80 mensen uit de Participatiewet. Ook de adviesdienst MVO Consultancy wordt voortgezet onder de vlag van Djopzz. Met deze aanvulling op de dienstverlening kan Djopzz werkgevers nog beter bedienen bij alles wat te maken heeft met inclusief werkgeverschap.

Maatschappelijke identiteit

Eric Krabbe: “Ik ben erg blij met deze bedrijfsuitbreiding voor Djopzz. We kunnen hierdoor onze maatschappelijke identiteit nog verder versterken. We zijn al jaren gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen op trede 3 en sinds 2020 mogen we ons officieel een sociale onderneming noemen doordat we ook het PSO 30+ certificaat hebben behaald. Dit hebben we hoofdzakelijk te danken aan onze prestaties binnen het label Djopzz Participatie. Nu hebben we de dienstverlening volledig in eigen huis gehaald. Naast het verzorgen van de personele invulling door uitzenden, detachering en payrolling kunnen we door het toevoegen van MVO Consultancy bedrijven nog breder adviseren en begeleiden op het gebied van inclusief werkgeverschap. We hebben nu zelf ervaren consultants in dienst die bedrijven kunnen begeleiden bij het totale palet van arbeidsvraagstukken op het gebied van MVO, Social Return en PSO.”

Nieuwe collega’s

Met ingang van 1 mei 2021 heten we drie nieuwe collega’s welkom binnen het team van Djopzz. Dit zijn Mariska Cubuk (Unit Manager Participatie), Bianca Hofmeijer (Consultant) en Joep Dikmans (Projectmanager). Zij hebben de overstap gemaakt van Extend naar Djopzz en zijn al jaren vertrouwde gezichten voor veel opdrachtgevers en relaties. Dit geeft vertrouwen en daarmee is een soepele overgang van werkzaamheden geborgd. Voor wie hen nog niet kent, binnenkort zullen Mariska, Bianca en Joep zich nader aan jullie voorstellen!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: