Kennisplatform voor Oost Nederland

Doop Enschede neemt Triggerfish uit Zwolle over

Geplaatst op 8 april 2021
Doop Enschede neemt Triggerfish uit Zwolle over

Doop Creative Digital Heroes heeft Triggerfish uit Zwolle overgenomen. Het bedrijf heeft met de overname een vervolgstap gezet om haar strategische positie in Oost-Nederland te versterken. Het uitbouwen naar de one-stop-company propositie voor oplossingen in de snel veranderende digitale wereld ziet het bedrijf als haar grootste uitdaging. Net als Doop is Triggerfish digital driven met de focus op een mix van branding, technologie en data. Het bureau bestaat uit 16 mensen en blijft vanuit Zwolle opereren.

Dé one-stop-company van Oost-Nederland                                                                                      

Doop heeft met de overname van Triggerfish haar ambitie als one-stop-company voor digitale oplossingen in het oosten van het land verder versterkt. Het internationaal opererende bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van merken middels strategie, branding en digitale oplossingen voor o.a. web, e-commerce, mobiel, IoT en voice. ‘Met Triggerfish vergroten we niet alleen ons team van specialisten, maar voegen we ook een bedrijf toe met veel ervaring op het gebied van leadgeneratie en online activatie.’ Aldus Marcel Roorda, managing director van Doop. ‘Met de vestiging in Zwolle en de hoofdvestiging in Enschede zitten we nu nog dichter bij onze opdrachtgevers en kunnen we ze nog beter van dienst zijn bij de uitdagingen die de snel veranderende digitale ontwikkelingen van ons vragen.’

Investeren in creativiteit en technologie

Doop was in 2020 een samengaan van de Enschedese bedrijven BERT en FiftyTwoDegreesNorth. Het bedrijf heeft de overtuiging dat creativiteit en technologie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat communicatie in de breedste zin van het woord niet kan zonder de symbiose van beide disciplines. Door de overname versterkt het bedrijf haar disciplines om opdrachtgevers in de volle breedte te bedienen. Door de overname van Triggerfish telt de organisatie nu ruim zestig medewerkers.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: