Kennisplatform voor Oost Nederland

Drie online masterclasses Industrial Reality Hub

Geplaatst op 8 juni 2021
Drie online masterclasses Industrial Reality Hub

Op 8, 9, en 10 juni organiseert de Industrial Reality Hub online drie masterclasses. In de masterclasses zorgen verschillende sprekers samen met de leden van de Industrial Reality Hub voor een inkijk in de state-of-the-art technologie van XR en zijn toepassingen.

Tijdens de masterclasses krijgen de deelnemers een realistisch beeld van de technologie en hoe en waar het toegepast kan worden. Sprekers van diverse bekende bedrijven zoals KLM, Enexis, Microsoft, HP, Walraven en Deloitte uit de gehele wereld geven niet alleen inzicht in de technologische mogelijkheden maar ook de commerciële en organisatorische mogelijkheden worden meegenomen. Ook vertellen zij hoe deze nieuwe technologie een waardevolle rol speelt in hun bedrijf en hoe zij dit geïmplementeerd hebben.

Doelgroep

De masterclasses worden georganiseerd voor managers en senior specialisten werkzaam in de industrie of de commerciële dienstverlening en op zoek zijn naar kennis om AR/VR en gerelateerde technologie binnen hun bedrijf toe te passen.

Thema’s

Elke dag is er een ander onderwerp dat besproken wordt. Dinsdag 8 juni staat in het teken van XR in de digitale werkplek nu en in de toekomst. Woensdag 9 juni is het onderwerp XR op het gebied van training en service nu en in de toekomst en op donderdag 10 juni komt XR ‘ on site’  zowel voor de industrie als de medische wereld nu en in de toekomst aan bod.

De sprekers tijdens het event zijn op dinsdag Simon Ames (Deloitte UK) en Danny van Rij-Roks (Walraven). Op woensdag Jae Grand Maloney (KLM) en Cecile Tezenas du Montcel (HP) en op donderdag Joris Haverkort (Microsoft) en Karlijn Overes en Tim van Maarseveen (Enexis).

Het event is volledig online en deelnemers kunnen op verschillende manieren deelnemen. Door gebruik te maken van een Oculus Quest VR headset wordt het event volledig in VR ervaren en dit zorgt voor interactieve ervaring van de masterclasses. Maar ook deelname via een livestream zorgt voor interessant event. Aanmelding voor het event is mogelijk via https://industrialrealityhub.com/en

Over de Industrial Reality Hub

Drie jaar geleden is de Industrial Reality Hub opgericht en ondertussen werken 17 partners op het gebied van AR / VR hierin samen. De Hub heeft de Nederlandse fieldlab status en is door de Europese Commissie erkend als Digital Innovation Hub voor industriële AR/VR. Met de Industrial Reality Hub stimuleren we samenwerking en innovatie tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen en dit resulteert in business, kennis en faciliteiten van wereldklasse. Tijdens het event hebben de deelnemers de gelegenheid om in de VR lobby te netwerken met de leden van de hub.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: