Kennisplatform voor Oost Nederland

DSG-specialist Garage Haarman heet voortaan Pro-Shift

Geplaatst op 20 december 2021
DSG-specialist Garage Haarman heet voortaan Pro-Shift

Bijna twee jaar geleden heeft Garage Haarman uit Albergen de focus verlegd van allround onderhoud en reparatie naar DSG-versnellingsbakken. Vanaf heden schakelt eigenaar Evert Haarman nog een tandje verder. Het destijds ingezette traject van de transitie van universeel garagebedrijf naar DSG-specialist is een feit. Daarom lanceert de innovatieve expert op het gebied van DSG-transmissie oplossingen en multitronic technieken nu de nieuwe naam Pro-Shift én een volledig bijpassende nieuwe huisstijl en website.

In november 2019 maakte Haarman officieel bekend dat de verdere specialisatie in het DSG-systeem meer tijd en ruimte vroeg voor verdieping. Hij wilde met zijn team iedere dag werken aan innovatie transmissie oplossingen en de focus volledig te leggen op dit speciaal type automatische versnellingsbak met dubbele koppeling. Want in die verfijnde en toekomstgerichte autotechniek ligt hun kennis, passie en uitdaging. Om die reden heeft het bedrijf zijn klanten op het gebied van allround onderhoud en reparatie losgelaten.

Wat betekent deze transitie en naamswijziging voor de huidige klanten en leveranciers?
Voor de groep klanten en leveranciers die het bedrijf in deze periode van transitie verder heeft uitgebouwd verandert er weinig. De omzetting betekent vooral nog meer duidelijkheid over de specifieke expertises van het bedrijf. En het bekrachtigt de zekerheid dat de reparatie, revisie, software optimalisatie of het onderhoud en de service van hun automaat bij de bevlogen techneuten van Pro-Shift in goede handen is.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: