Kennisplatform voor Oost Nederland

DuaConnect 100ste exposant voor TrendsExpo

Geplaatst op 20 juli 2018

Vorig jaar eindigde de teller voor TrendsExpo op 110 exposanten. Dat was in november van dat jaar. Vandaag meldde zich de 100ste exposant voor TrendsExpo, editie 2018. Met nog een aantal maanden te gaan belooft TrendsExpo een drukke en gevarieerde ondernemersbeurs te worden.
100ste

DuaConnect is nu al de 100ste exposant die zich de afgelopen maanden heeft aangesloten bij TrendsExpo. DuaConnect geeft advies, installeert en beheert Telecom & ICT toepassingen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en hanteren daarbij de kernwaarden toegankelijk, deskundig en eenvoudig. Zij selecteren voor u als klant het meest geschikte aanbod. Gebaseerd op úw bedrijf en úw wensen. Danny Hogeboom van DuaConnect: ‘Wij maken letterlijk de verbinding. Verbinden is ook een van de doelen van TrendsExpo, net als ontmoeten, dat spreekt mij aan. Ik hoop tijdens TrendsExpo veel contacten te leggen met nieuwe potentiële klanten.’

Succes
Het organiserende Personal Publish (met community-brands als Regiolokaal en Kijk op oost nederland) is blij met het succes van TrendsExpo. Hylke Thiry, directeur/eigenaar van Personal Publish: ‘Goed om te zien dat de inzet van ons team resultaat heeft. Het succes van TrendsExpo bewijst dat Zwolle en deze regio een eigen ondernemersbeurs verdient. Er gebeurt ontzettend veel in deze regio en, laat ik het breder trekken, in Oost Nederland. Groot zakelijk, midden en klein bedrijf, ZZP’er, zij dragen allemaal bij aan het economisch succes van de regio. Er zijn inspirerende onderlinge samenwerkingen, ook met overheden en onderwijs. TrendsExpo is dé plek om dat allemaal te etaleren en mensen te ontmoeten en te inspireren. Business draait om mensen en Personal Publish/Regiolokaal brengt hen samen.

Belangstelling
Heeft u belangstelling voor een van de proposities van TrendsExpo, wees er dan snel bij en meldt u aan bij: Personal Publish, Burgemeester Drijbersingel 25, 8021 DA ZWOLLE, telefoon 038 – 30 30 220 of via mail info@personal-publish.nl.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: