Kennisplatform voor Oost Nederland

Dubbel feest bij jubilerend Pape-Metaal

Geplaatst op 20 april 2022
Dubbel feest bij jubilerend Pape-Metaal

Pape-Metaal bestond op 1 februari jongstleden precies vijftien jaar. Eveneens een mijlpaal was de zestigste verjaardag van directeur Henk Pape. Reden genoeg voor een mooi feest.

Directeur Pape van Pape-Metaal vertelt: “De genodigden voor dit feest waren zowel zakelijke als privérelaties:  familieleden, vrienden en buren. Normaal-coverband Hakviolen heeft op deze avond opgetreden. Ook zijn er klompen geveild, gemaakt door mijn vader en beschilderd; ‘steen, staal en sentiment’. Ik ben namelijk geboren in Vriezenveen, als zoon van een klompenmaker.”

De giften die werden ontvangen ter ere van het dubbele jubileum zijn gedoneerd aan een drietal goede doelen: stichting Villa Joep (onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker), de Martinuskerk in Markelo (hulp aan Oekraïne) en de Stichting Werkgroep Oost-Europa Vriezenveen. De totale opbrengst was maar liefst 3800 euro.”

Specialist
Pape Metaal is gevestigd op Bedrijvenpark Twente in Almelo. Het bedrijf is specialist in metaalconstructies en -projecten, waaronder RVS. “Wij bouwen veelzijdige constructies voor talrijke industrieën en branches.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: