Kennisplatform voor Oost Nederland

Easyfairs en Evenementenhal maken nieuw directieteam voor Nederland bekend

Geplaatst op 2 mei 2017
Easyfairs en Evenementenhal maken nieuw directieteam voor Nederland bekend

Angelique Klar neemt afscheid als Algemeen Directeur van Evenementenhal. Onder haar leiding is het bedrijf in 2016 overgenomen door Artexis Easyfairs, de internationale organisator van vakbeurzen en tevens beheerder van beurs- en congresgebouwen. Met drie locaties in Nederland (Gorinchem, Hardenberg en Venray) en vele succesvolle eigen beursformules zijn Easyfairs en Evenementenhal samen de nummer 1 beursorganisator in Nederland.

Nu de integratie van Easyfairs Nederland en Evenementenhal in gang is gezet, wordt de rolverdeling binnen het directieteam aangepast. Angelique Klar, die een belangrijke rol heeft vervuld in de professionele ontwikkeling en verkoop van Evenementenhal, heeft aangegeven zich op een nieuw project buiten Artexis Easyfairs te willen richten. Zij zal lopende projecten afronden en het nieuwe directieteam tot 30 juni a.s. op de achtergrond blijven adviseren. Er wordt gezocht naar een nieuwe CEO voor Nederland. In de tussentijd fungeren Eric Everard (oprichter en CEO van Artexis Easyfairs) en Anne Lafère (Group COO van Artexis Easyfairs) als CEO a.i.

Cornelien Baijens en Martine Bramer-Bekmann zijn per direct aangesteld als Directors om alle evenementen en beurzen van Easyfairs en Evenementenhal in Gorinchem, Hardenberg en Venray in goede banen te leiden. Baijens (afkomstig van Easyfairs Nederland en ruim 13 jaar in dienst) zal alle commerciële taken voor de locatie Gorinchem op haar nemen en Bramer-Bekmann (met een lange historie binnen Evenementenhal) is verantwoordelijk voor Hardenberg en Venray. Eric Everard: “Cornelien en Martine zijn twee zeer ervaren professionals die de evenementenindustrie van binnen en buiten kennen. We zijn zeer verheugd om ze aan boord te hebben.”

Vincent van der Most (zoon van oprichter Herman van der Most) heeft aangegeven zijn taken als Facilitair Directeur door te willen geven aan een nieuwe generatie binnen het bedrijf. Maurice Schlepers die sinds jaar en dag de rechterhand was van Van der Most, neemt zijn functie per direct over en is operationeel eindverantwoordelijk voor de vestigingen. Van der Most gaat de overgang begeleiden tot en met 30 juni. Everard: “We zijn Vincent veel dank verschuldigd. Hij heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor Evenementenhal. Wij wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière.”

Daarnaast zijn er nieuwe functies ingevuld binnen het team. Richard Pothof is per 1 maart jl. gestart als Head of Marketing-Intelligence & Technology en Pieter Simons (afkomstig van Jaarbeurs Utrecht) vult per 1 mei de positie van Head of Business Development in.

De overige rolverdeling in het directieteam is ongewijzigd: Eric Kremer als Financieel Directeur en Michael Verhoeven als Yield & Revenues manager.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: