Kennisplatform voor Oost Nederland

Easyfairs lanceert vakbeurs VersVak op 9 & 10 april 2018 in Evenementenhal Hardenberg

Geplaatst op 28 augustus 2017
Easyfairs lanceert vakbeurs VersVak op 9 & 10 april 2018 in Evenementenhal Hardenberg

VersVak staat voor de regionale inspiratiedagen voor brood & banket, vlees en AGF. Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Easyfairs in Evenementenhal Hardenberg. VersVak heeft een sterke focus op de drie genoemde sectoren, is specifiek gericht op Noord-Oost Nederland en staat in het teken van het ambacht.

VersVak is de vakbeurs waar leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de brood & banket, vlees en AGF-sector bij elkaar komen. De ambachtelijke bakker, slager, groenteman en traiteur uit Noord-Oost Nederland kunnen bij exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, eindproducten, machines, winkelinrichting en verpakkingen. Naast innovaties worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd.

Door de kansen die de vers markt biedt en de keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak hét platform voor het onderhouden van klantrelaties en het ontdekken van nieuwe afzetmarkten.

VersVak is op 9 april geopend van 11.00 tot 21.00 en op 10 april van 10.00 tot 17.00. Kijk voor meer informatie op de website.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: