Kennisplatform voor Oost Nederland

EEGA Themadag De Gasfabriek: ‘Werk verandert, kansen voor iedereen!’

Geplaatst op 27 augustus 2018

Donderdag 20 september is De Gasfabriek in Deventer dé plek voor arbeidsdeskundigen, HR-professionals, beleidsmedewerkers, werkgevers, jobcoaches, loopbaancoaches en andere geïnteresseerden. De EEGA Themadag is het jaarlijks terugkerende event van de EEGA Groep dat inspiratie en kennis biedt met volop gelegenheid tot netwerken. Thema dit jaar is ‘Werk verandert, kansen voor iedereen!’ Aanmelden kan (kosteloos) via www.eegathemadag.nl.

Een andere kijk op werk
Sietze Henstra, directeur EEGA Groep: “De veranderende arbeidsmarkt vraagt om een andere kijk op werk. Wij zien dat werkzaamheden steeds vaker anders worden ingericht. In dit kader organiseren we de EEGA Themadag. We zoomen in op de kansen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en lager opgeleiden. Het delen, uitwisselen en tot bloei laten komen van – soms verborgen – talenten van deze doelgroep ligt ons na aan het hart. We omarmen daarom de aanpak die werkt en willen anderen inspireren. Samen met werkgevers verkennen we de veranderende arbeidsmarkt en koppelen we deze aan de kennis en vaardigheden van de doelgroep. Anders inrichten van werkzaamheden, de rol van statushouders, Virtual Reality en robots, taakgericht werken, een greep uit de thema’s die je op deze themadag kunt verwachten.”

Voorlopers, workshops, Steigerdiscussie en FoodExperience
Op de EEGA Themadag staan een aantal bedrijven en initiatieven in de schijnwerpers die het ánders aanpakken. DroomStatus, Aventus, Asito, UWV, Coop en de Gooische Bierbrouwerij delen hun kennis en ervaringen. Ook lokale voorlopers als Konnected, De Gasfabriek, Ondernemershuis Deventer, Deventer Kring Werkgevers en Cleantech Regio bieden inspiratie. Bedrijven en inspirators laten voorbeelden zien, verzorgen workshops en gaan in een steigergesprek op niveau in gesprek met elkaar en de aanwezigen. Geniet bovendien van de FoodExperience, een samenwerking tussen De Kantine, deelnemers van EEGA Plus en Henk Steetstel, EEGA-werkmeester en chef-kok bij De Gift City.

Over de EEGA Groep
De EEGA Groep is al ruim 30 jaar expert op het gebied van mens en werk en leren en werken naar vermogen, met locaties in Deventer (hoofdlocatie), Zwolle, Hengelo en Velp. De EEGA Groep bestaat uit zes bedrijven: EEGA Plus, EEGA Expertise, Mens & Zo, MijnFlexPlek, Potential4u en Pixelpanters. De EEGA Themadag wordt georganiseerd in samenwerking met EEGA Plus en Pixelpanters en in samenwerking met samenwerkingspartner De Gasfabriek. Zie ook www.eegagroep.nl.

Volledige programma en aanmelden
Deelname is gratis, na aanmelding via www.eegathemadag.nl. Op deze website is ook het complete programma te vinden.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: