Kennisplatform voor Oost Nederland

Eline Roelofsen terug bij REBO Bedrijfsmakelaars

Geplaatst op 13 september 2023

Begin deze maand is Eline Roelofsen (27) begonnen bij REBO Bedrijfsmakelaars, onderdeel van REBO Groep. Roelofsen werkte eerder al ruim 2 jaar bij REBO en keert nu, na een uitstap van enkele maanden bij CBRE, terug als vastgoedadviseur. In deze rol zal zij zich bezighouden met de advisering van opdrachtgevers in aan- en verkooptrajecten, alsmede de complexe aan- en verhuurvraagstukken in de regio.

“We verwelkomen Eline van harte en zijn erg verheugd met haar keuze om weer onderdeel uit te maken van het REBO-team”, aldus Mattijs Grondman, partner REBO Bedrijfsmakelaars en Valuation & Research. “Het betekent voor haar én ons een nieuw hoofdstuk. We kijken uit naar een succesvol vervolg op onze samenwerking.”

REBO Groep
REBO Groep B.V. is een landelijk opererende vastgoedorganisatie. Met 12 vestigingen en 170 medewerkers pakt zij verschillende facetten op van het vastgoed; Vastgoed Management, VvE Management, Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij, Beleggingsmakelaardij, Valuation & Research en Zorgvastgoed. REBO Groep is een familiebedrijf en volledig onafhankelijk, waardoor zij haar eigen standvastige koers bepaalt. www.rebogroep.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: