Kennisplatform voor Oost Nederland

Emerce 100: Adwise Academy beste opleider in digital marketing & communicatie

Geplaatst op 28 april 2023
Emerce 100: Adwise Academy beste opleider in digital marketing & communicatie

Adwise Academy is door beslissers in de online industrie uitgeroepen tot beste opleider in online marketing, communicatie, tech & data. Dat blijkt uit de achttiende editie van Emerce 100 die vandaag is verschenen. In de categorie opleidingen en trainingen eindigde Adwise Academy met een uitzonderlijk hoge score op de eerste plaats. Vorig jaar maakte de trainings- en ontwikkelpartner uit Almelo, met trainingslocaties door heel Nederland haar debuut in de prestigieuze ranglijst en eindigde het nog als nummer twee.

Adwise Academy is ontstaan uit Adwise – your digital brain, dat al drie jaar op rij in de top-3 weet te eindigen in de Emerce 100 in de categorie Digital agency fullservice groot. Twee jaar geleden werd Adwise zelfs uitgeroepen als nummer 1 in deze categorie en ook dit jaar eindigde Adwise weer bij de eerste drie. Dit jaar is het opnieuw groot feest in Almelo, want nu kwam Adwise Academy voor het eerst als beste uit de bus in de categorie opleidingen en trainingen.

Uitzonderlijk hoge score
Adwise Academy mag zich nu een jaar lang de beste opleider in online marketing & communicatie noemen. Het laat hierbij gerenommeerde aanbieders als Frankwatching, TIAS School for Business and Society, Nyenrode en Beeckestijn Business School achter zich. De opleiders worden onder meer beoordeeld op kennis/knowhow en flexibiliteit. Van de zeven sterren die maximaal te verdienen waren, wist Adwise Academy er maar liefst 6,5 te bemachtigen. Volgens Emerce is dit een ‘uitzonderlijk hoge score’.

Adwise Academy bestaat al zolang Adwise bestaat, maar twee jaar geleden is besloten te verzelfstandigen. De stap werd gezet om een verdere professionaliseringsslag door te kunnen voeren. Dat het bedrijf snel naam maakt, bleek vorig jaar al, toen het als nieuwe binnenkomer eindigde op de tweede plaats. Dat succes werd dit jaar overtroffen. “Wij zijn ongelofelijk trots wat wij hebben neergezet met ons team. Dat dit enorm wordt gewaardeerd door onze doelgroep maakt het nóg mooier, want daar doen we het allemaal voor”, reageert Sannefleur Perik, Business Unit Manager van Adwise Academy.

Strategisch ontwikkelpartner
Perik benadrukt dat de winst niet mogelijk was geweest zonder de inzet van alle bevlogen trainers. “Dat wij gebruik kunnen maken van de kennis en expertise van de professionals van Adwise, veelal award-winning professionals die hun sporen hebben verdiend in de praktijk, maakt ons uniek. “Deelnemers leren van award winning cases uit de praktijk.” Daarnaast doet Adwise Academy meer dan alleen losse trainingen aanbieden. “Wij zijn ook strategisch ontwikkelpartner voor organisaties en hun online marketing- en communicatieteams. “Wij geloven in continu ontwikkelen en weten als geen ander welke tooling, kennis en vaardigheden er nodig zijn, nu en in de toekomst. Voor professionals en teams. Daarbij zetten wij in op zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling ”, licht Perik toe.

Emerce 100
De Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce waarin de uitkomsten van een onafhankelijk imago-onderzoek centraal staan, uitgevoerd door Motivaction en verrijkt met andere relevante marktdata. Centraal in deze uitgave staat hoe beslissers, werkzaam in de online marketing, ICT en e-business de prestaties van leveranciers en diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago van de beoordeelde bedrijven wordt weergegeven op een 7-puntsschaal. Omdat de online branche de afgelopen jaren hard is gegroeid, gaat het al lang niet meer om een top-100, maar eerder om zo’n duizend verschillende bedrijven. Het ging dit jaar in totaal om vijf verschillende gebieden (Bureaus, E-Business Services, Media & Advertising, Software en tot slot Venture) en 53 categorieën.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: