Kennisplatform voor Oost Nederland

ENGIE bundelt krachten met Dijkman Zonne-energie voor duurzame energietransitie

Geplaatst op 22 november 2023
ENGIE bundelt krachten met Dijkman Zonne-energie voor duurzame energietransitie

Energieleverancier ENGIE en Dijkman Zonne-energie slaan de handen ineen om de duurzame energietransitie in Nederland te versnellen. Beide organisaties, gedreven door de ambitie van een duurzame verandering, zetten met deze strategische samenwerking een belangrijke stap naar het realiseren van groene energiedoelstellingen.

Met een focus op het bieden van slimme technische oplossingen, bevordert ENGIE het gebruik van duurzame energie in Nederlandse huishoudens. De expertise van Dijkman Zonne-energie op het gebied van duurzame energieoplossingen, sluit naadloos aan op de missie van ENGIE.

Door de krachten te bundelen, streven ENGIE en Dijkman Zonne-energie ernaar om nog meer huishoudens te voorzien van schone en efficiënte energieoplossingen. De focus ligt met name op het installeren van zonnepanelen en het toekomstbestendig maken van woningen, waardoor klanten niet alleen bijdragen aan een duurzame toekomst, maar ook besparen aanzienlijk op hun energierekening.

ENGIE

ENGIE is een toonaangevende energieleverancier die zich inzet voor duurzame en innovatieve energieoplossingen. Met een focus op groene technologieën streeft ENGIE ernaar om de energietransitie te leiden en klanten te voorzien van betrouwbare en duurzame energie.

Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie is gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, laadpalen, energiemanagement en binnenkort ook thuisbatterijen. Met 14 jaar ervaring als leverancier en installateur heeft Dijkman al talloze installaties succesvol opgeleverd.

Met deze samenwerking zetten ENGIE en Dijkman Zonne-energie gezamenlijk stappen naar een schonere en duurzamere energietoekomst voor Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: