Kennisplatform voor Oost Nederland

Engineero B.V. per 1 maart actief in Enschede en Groningen

Geplaatst op 1 maart 2021
Engineero B.V. per 1 maart actief in Enschede

Vanaf 1 maart gaat Excellence AG Engineering B.V. verder als Engineero B.V. In Hengelo startte zeven jaar geleden voor Ronald Reudink en Bjorn Markerink het ondernemersavontuur met een licentie voor de engineeringsactiviteiten van Excellence AG. En met succes: in 2018 openden ze een tweede vestiging in Groningen.

Excellence AG heeft meer dan tien kantoren in Duitsland, Oostenrijk en per 1 maart een specialistisch IT-kantoor in Utrecht. Ronald en Bjorn merkten de afgelopen 3 jaar dat de Engineering- en IT markt steeds dichter naar elkaar toe groeiden. In de ambitie om zowel Engineering en IT verder vorm te geven, zonder de ambities van het moederbedrijf in de weg te zitten, is ervoor gekozen om verder te gaan onder een nieuwe naam. Engineero B.V. is een projecten organisatie die zowel onder regie als onder eigen regie technisch uitdagende engineering-  en it projecten voor haar opdrachtgevers kan uitvoeren.

Engineero

Om daarom verder te groeien en te ontwikkelen als werkgever, hebben wij besloten per 1 maart met Engineero (voorheen Excellence AG Engineering B.V.) een nieuwe richting op te gaan. Een richting die beter aansluit op onze visie. Een naam die onze engineers een podium geeft. Het zijn onze technisch specialisten die hun kennis en kunde inzetten om grote uitdagingen van antwoorden te voorzien. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Bij Engineero worden onze engineers ondersteund en steeds opnieuw uitgedaagd om grenzen te verleggen. Wil je kennismaken met onze Engineero’s of heb je een complex probleem dat vraagt om een heldhaftige oplossing? Neem dan contact met ons op.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: