Kennisplatform voor Oost Nederland

Eshuis Accountants en Adviseurs: partner voor de publieke sector

Geplaatst op 22 mei 2017
Eshuis Accountants en Adviseurs: partner voor de publieke sector

Eshuis Accountants en Adviseurs heeft de ambitie om organisaties te helpen succesvoller te opereren, zodanig dat deze organisaties impact maken op de sociaal en economische positie van de regio. Vanuit deze ambitie zet Eshuis een volgende stap in haar ontwikkeling door de dienstverlening richting de publieke sector in de regio uit te bouwen.

Om deze ambitie in te vullen heeft Eshuis Accountants en Adviseurs drs. Elbert Dijkgraaf RA aangetrokken. Elbert Dijkgraaf (1968) was tot en met 2012 senior partner bij Deloitte in de regio en legde zich in deze functie volledig toe op de publieke sector. Dit in de rol van accountant en adviseur voor gemeenten, onderwijsinstellingen en woningcorporaties in Noord- en
Oost-Nederland. Tot voor kort vervulde hij de rol van algemeen directeur bij de Hooge Raedt Groep in Baarn.

‘Wij zien een toenemende vraag vanuit de publieke sector op ons af komen, zeker gezien de terugtrekkende beweging van de grote kantoren uit de publieke sector in de regio’, zo geeft Michel Schaepers, bestuursvoorzitter van Eshuis aan. ‘Dit maakt dat we Elbert Dijkgraaf als partner/aandeelhouder hebben aangetrokken om vol energie onze positie in de publieke sector uit te bouwen’.

‘Ik heb veel zin om samen met mijn collega’s binnen Eshuis mijn oude ambacht weer op te pakken. Met de aanwezige kennis en
kunde van zowel accountancy als organisatieadvies, zijn we een prima partner voor de publieke sector’, zo stelt Elbert Dijkgraaf.

Naast zijn partnerschap bij Eshuis is Elbert maatschappelijk betrokken als commissaris bij Wildlands, commissaris bij sociaal investeringsfonds Sovec, voorzitter van de raad van toezicht van de landelijk opererende ggz-instelling Eleos en voorzitter van het bestuur van de stichting Koorschool Rijssen.

Eshuis Accountants en Adviseurs is een accountants- en advieskantoor in Oost-Nederland. Al 85 jaar adviseren wij ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profit instellingen. Met ruim 130 medewerkers zijn wij een gerenommeerd zelfstandig kantoor waar het niet alleen om feiten en cijfers draait. Wij bieden inzicht op financieel, fiscaal en organisatorisch terrein, waarmee wij onze relaties helpen om hun persoonlijke ambities en strategie te realiseren.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: