Exite ICT en BlockX: samen sterker!

6 april 2020 Economie

Exite ICT uit Enschede en BlockX uit Hengelo verenigen hun krachten en beklinken dit officieel met een strategisch partnership. Exite en BlockX maken zich samen sterk om de beste digitale versies van organisaties neer te zetten die impact maken op de wereld van morgen.

Exite en BlockX delen de zienswijze dat de échte toegevoegde waarde van ICT-dienstverleners wordt gecreëerd door deskundig advies en het behalen van het maximale rendement uit de ICT-oplossingen door slimme inzet ervan bij organisaties. Focus aanbrengen op datgene waarin beide organisaties individueel kunnen excelleren en bijdraagt aan de collectieve synergie in de nabije toekomst, dat is belangrijk voor Exite en BlockX.

Impactvolle samenwerking

BlockX verrijkt de bestaande expertise van het Exite Business Consultancy team met disciplines op het gebied van procesoptimalisatie, applicatie-integratie en informatiemanagement. Omgekeerd versterkt Exite de propositie van BlockX doordat het technisch fundament door Exite kan worden geregeld.

“Exite en BlockX hebben een goede fit en vullen elkaar prachtig aan qua portfolio”, verklaart Robbie Mulders (CEO Exite). “BlockX bewijst in bedrijfskundig en functioneel opzicht hoogwaardige (consultancy)diensten te leveren en sluit daarmee perfect aan bij strategische vragen van klanten en de visie van Exite, die draait om impact maken met slimme inzet van ICT.” “Exite en BlockX delen elkaars visie hoe de wereld inclusief de technologie ontwikkelt en complementeren elkaar in deze visie”, zegt Rick Stevens, eigenaar en oprichter van BlockX. “Wij kijken ernaar uit de synergie die dit partnership oplevert maximaal te benutten en daarmee samen aantrekkelijke gecombineerde proposities neer te zetten.”

BlockX verhuist naar ‘Area 501’ thuisbasis Exite

Om de definitie “samen sterker” kracht bij te zetten, nemen de consultants van BlockX intrek in het pand van Exite aan de Hengelosestraat 501 in Enschede op het moment dat het kabinet de maatregelen rond het coronavirus versoepeld.