Kennisplatform voor Oost Nederland

Extra kaarten Zwarte Cross 2023 uitverkocht

Geplaatst op 22 maart 2023
Extra kaarten Zwarte Cross 2023 uitverkocht

Zo uitgestorven als de Megatent een dag na het festival is, zo leeg is de ticketshop van de Zwarte Cross 2023. De extra kaarten voor het grootste festival van Nederland, dat van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli 2023 zal plaatsvinden in Lichtenvoorde, waren vanochtend binnen no-time weg.

Ook voor deze extra kaartverkoop van de Zwarte Cross 2023 stormden weer veel belangstellenden op de ticketshop van de Feestfabriek af. Zaterdagochtend om 11.00 uur stonden liefhebbers met ruim 13.000 devices in de digitale wachtrij. De campingkaarten en zondagkaarten waren binnen 10 minuten weg. 

Extra kaarten

De Zwarte Cross was toch al uitverkocht? Ja dat klopt, maar er kon nog een extra reeks kaarten aangeboden worden door uitbreiding van de festivalcamping en een aantal niet afgeronde transacties tijdens de vorige verkoop. De organisatie snapt dat belangstellenden, die ook na deze tweede kaartverkoop geen kaart hebben kunnen bemachtigen, teleurgesteld zullen zijn. Er kunnen nog tickets gekocht of aangeboden worden via de website en app van TicketSwap. Alleen daar kunnen Zwarte Crossers op een veilige manier kaarten (ver)kopen. 

Nieuws via de Zwarte Cross-app

Donderdag 9 maart kondigde de Feestfabriek via de eigen Zwarte Cross-app aan dat er nog een extra kaartverkoop zou zijn. Liefhebbers hebben de app massaal gedownload en kregen zo het nieuws over de extra kaartverkoop als eerste binnen. Bezoekers wordt aangeraden om vanaf nu de app nog beter in de gaten te houden, want in de toekomst wordt hier veel meer nieuws gedeeld.

Soepel verlopen

De organisatie van de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., werkte met een digitale wachtrij waardoor iedereen een eerlijke kans kreeg om kaarten te bemachtigen. De kaartverkoop vond wederom plaats op basis van een willekeurige plaatsing in de wachtrij. Ook deze keer is het hele proces tot grote tevredenheid verlopen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: