Kennisplatform voor Oost Nederland

Feestelijke opening Profile Heuver Twente

Geplaatst op 20 oktober 2022
Feestelijke opening Profile Heuver Twente

De deuren zijn al sinds 26 september van dit jaar geopend, maar op 13 oktober 2022 heeft Profile Heuver de nieuwe Twentse vestiging pas écht geopend. Profile Heuver Twente is gevestigd aan de Vormerij 5-7 in Borne, uitstekend bereikbaar vanaf zowel de A1 als A35. 

Lezing over Smart Mobility

Jan Pierik, burgemeester van Borne, opent het gloednieuwe pand, waarna Dr. Ir. Carlo van de Weijer klanten, medewerkers, relaties en andere gasten meeneemt in de wereld van Smart Mobility. Wat staat ons te wachten in de toekomst in de combinatie transport en kunstmatige intelligentie?

Nieuwste innovaties

Charel Nijhuis, manager filialen Profile Heuver: “Als regionale marktleider voor onze zakelijke klanten willen we blijven investeren en groeien. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als Profile Heuver investeren in een nieuwe vestiging: Profile Heuver Twente. Een locatie met de nieuwste innovaties op het gebied van bandenmanagement, centraal gelegen in Borne/Hengelo. Vanzelfsprekend behouden onze klanten hun vaste accountmanager en kunnen zij blijven rekenen op de kennis en service van ons Profile team, zoals zij dat van ons gewend zijn.”

Optimale mobiliteit: 100% uptime voor trucks, landbouw en grondverzet

Met de nieuwbouw zet Profile Heuver een nieuwe stap richting de toekomst. Het bedrijf heeft duidelijke ambities. Charel Nijhuis vervolgt: “Samen met onze klanten willen we optimale mobiliteit bereiken; 100% uptime. Met onze mobiele servicetrucks zijn we hen nóg beter van dienst om stilstand te minimaliseren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de trucksector. Ook op het gebied van landbouw- en grondverzet bieden wij méér dan alleen banden. Ten eerste dat wij onze klanten iedere dag vol overgave snel en goed helpen. Daarnaast dat zij kunnen terugvallen op experts met jarenlange ervaring. Met alle kennis van de producten, van hun markt en van de seizoenen. Wij weten ook als geen ander dat stilstand geld kost. Dit willen wij voor onze klanten voorkomen of we lossen dit zo snel mogelijk voor hen op, zodat zij weer snel verder kunnen. “

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: