Kennisplatform voor Oost Nederland

Festas: ‘Werken voor u is een feestje’

Geplaatst op 15 maart 2021
Werken voor u is een feestje

Hetzelfde bedrijf, een nieuwe naam. Novo woning- en projectstoffering wordt getransformeerd tot FESTAS project- en woningstoffering. FESTAS wil met deze naamswijziging haar diensten en kwaliteiten beter in de markt zetten via alle kanalen en social media.

Met een frisse blik startte Festas vijf jaar geleden haar bedrijf waarmee in de afgelopen jaren succesvol is gescoord in de Nederlandse markt. Inmiddels hebben ze een team van twaalf enthousiaste collega’s sterk.

Spannende stap

Novo betekent ‘nieuw’ en een nieuwkomer zijn ze niet meer met bijna dertig jaar ervaring. De naam komt veelvuldig voor in verschillende branches en ze willen zich nu onderscheiden. Daarom vonden ze het hard nodig een nieuwe naam te kiezen. Behalve dat de nieuwe naam mooi en krachtig is, is het een spannende stap en getuigt het van lef!

Wat doet Festas?

Festas project- en woningstoffering richt projecten in op gebied van vloeren, vloerbedekking, gordijnen/vitrage en zonwering. Nadat goed is geluisterd naar de wensen van de klant, ontvangt de klant aansprekende en functionele voorstellen. De stoffeerders en vloerenleggers hebben grote technische productkennis en veel ervaring. De installatie van de vloeren gebeurt zeer vakkundig en in combinatie met de kwaliteitsproducten van A-merken is succes verzekerd. Festas werkt voor gemeentelijk overheden en bedrijven die aan de overheid gelieerd zijn, bouwkundig aannemers, projectontwikkelaars, architecten, bouwmanagementbureaus en rechtstreeks voor ondernemers in het MKB. Met name zijn ze actief in het onderwijs (onder meer peuterspeelzalen, basisscholen), de gezondheidszorg (zorgcentra en ziekenhuizen), commerciële panden (winkels en kantoren), en hospitality (hotels, restaurants en theater). Festas project- en woningstoffering maakt van iedere situatie, ieder wens en ieder budget een mooi project.

Vanaf maandag 1 februari 2021 ging het bedrijf verder onder de naam FESTAS.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: