Kennisplatform voor Oost Nederland

Fiber Carrier Association stelt nieuwe voorzitter voor

Geplaatst op 9 oktober 2023
Fiber Carrier Association stelt nieuwe voorzitter voor

Lex Wils is afgetreden als voorzitter van de Fiber Carrier Association. Na 5 jaar was het tijd om het voorzitterschap door te geven, stelt Lex Wils.

In deze 5 jaar is er een hoop veranderd in glasvezel sector en heeft hij vol enthousiasme de rol van voorzitter van FCA vervuld. In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter kwam de naam Janarthanan Sundaram voorbij, na het openzetten van de vacature begin dit jaar heeft het bestuur in samenspraak op 5 september 2023 besloten dat Janarthanan Sundaram de rol als voorzitter kan overnemen om de FCA verder uit te bouwen. 

Even voorstellen:

Janarthanan Sundaram (42) is medeoprichter en managing director van Bright Access en Projectbureau Glasvezel. Bright Access is leverancier van zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen met een heldere ambitie: de grootste in z’n soort worden. Met een achtergrond en studie (University of Twente) in techniek en een continu streven naar innovatie en groei, staat hij aan de basis van het succes van zijn bedrijf.

Naast zijn werkzaamheden voor Bright Access zet Sundaram zich op verschillende manieren in voor maatschappelijke organisaties en doelen. Zo is hij toezichthouder bij zowel een grote onderwijsinstelling als bij een regionale woningstichting. In het recente verleden hield hij zich bezig met het vergroten van kansen en het bevorderen van diversiteit in de politiek. In al zijn functies hanteert Sundaram het principe van het zoeken van samenwerking en het voeren van de dialoog.

“Met het accepteren van het voorzitterschap van de Fiber Carrier Association, kan ik mijn passie voor de branche goed combineren met mijn wens om ook op te komen voor andermans belang.”Mijn connecties in het maatschappelijke en politieke veld gaan daarbij ook zeker een handje meehelpen”, aldus Sundaram.

Fiber Carrier Association

“De FCA is de Nederlandse branchevereniging voor glasvezel operators die actief zijn in Nederland. Wij verbinden onafhankelijke carriers in Nederland en stimuleren laagdrempelige toegang, samenwerking & innovatie. De digitale economie ontwikkelt zich razendsnel. Snelle en betrouwbare verbindingen zijn nodig om deze ontwikkeling te ondersteunen. Het is onze taak om de kwaliteit van deze verbindingen continu te verbeteren en glasvezel beschikbaar te maken voor elk bedrijf en huishouden in Nederland.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: