Kennisplatform voor Oost Nederland

Fields of Joy Festival organiseert grootste vrijdagmiddag borrel in Twente

Geplaatst op 5 juli 2016
Fields Of The Joy Vrijdagmiddagborrel

Op 16 juli vindt in Oldenzaal weer het Fields Of Joy Festival plaats met acts als DI-Rect, Dotan, Typhoon, 2 Unlimited, Extince, The Brahms en vele, vele andere artiesten. Zoals u wellicht weet is aan het festival ook een business club gekoppeld, de Sky is the Limit business club.

Pre-party
In samenwerking met de festivalorganisatie nodigt de club op 15 juli, tijdens de Fields of Joy pre-party, alle ondernemers, netwerk-clubs, business clubs en andere business-gerelateerde organisaties uit voor de grootste en gezelligste ‘VRIMIBO’ (vrijdagmiddag borrel) van Twente. “Wij geloven erin dat je ondernemers meer kansen kunt bieden door ze ook eens buiten hun eigen netwerkclub met elkaar kennis te laten maken en verbinden”, zegt Festival voorzitter Manfred Geisink.

Programma
Inmiddels zijn voor de Fields of Joy pre-party al meer dan 250 reguliere kaarten verkocht, de organisatie heeft inmiddels ook – door heel Twente – netwerk en businessclubs aangeschreven via e-mail om aan te haken bij het evenement. Speciaal voor de ondernemers, die zich overigens ook los van netwerkclubs kunnen aanmelden voor dit event, is een interessant programma samengesteld. De gasten worden ontvangen op het Sky is the Limit VIP-deck bij het hoofdpodium waar ze om 17 uur worden ontvangen met een drankje. Hierna wordt er exclusief een backstage tour verzorgd door Fields of Joy voorzitter Manfred Geisink over het hele festivalterrein. Hierna is het genieten van, hoe kan het ook anders, livemuziek van de Memphis Maniacs en de PPM showband, onder het genot van hapje(s) en drankje(s).

Aanmelden
Business clubs, netwerkclubs etc. kunnen zich melden bij de organisatie als ze willen deelnemen aan het evenement. Speciaal voor hun leden en alle andere ondernemers heeft de organisatie een bijzondere aanbieding samengesteld. Ondernemers betalen geen € 15,- maar slechts € 10,- voor een ticket. Daarvoor krijgen zij aanvullend; een gratis welkomstdrankje en de backstage tour.

Voor meer informatie / bestellen van kaarten kunt u een e-mail sturen naar info@skyisthelimitbusinessclub.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: