Kennisplatform voor Oost Nederland

Finalisten MVO Award 2016 bekend

Geplaatst op 28 oktober 2016
MVO Awards 2016 Juryberaad

De vakjury heeft de finalisten van de MVO AWARDS 2016 donderdag 27 oktober gekozen. Henk Hölscher, voorzitter vakjury: ‘Door de diversiteit van de genomineerden was het een hele klus om tot een shortlist te komen. Namens de vakjury is het eervolle taak om bekend te maken dat de finalisten voor Zutphen-Brummen-Voorst: Burton Car Company, Ferrocal B.V. en GroenWerkXL zijn. De finalisten van Lochem-Bronckhorst zijn: Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI.’

De finalisten zijn gisteren allen persoonlijk op de hoogte gesteld. In totaal heeft de organisatie ruim 70 aanmeldingen ontvangen. Voor de regio Zutphen-Brummen-Voorst  zijn 26 organisaties genomineerd en voor de regio Lochem-Bronckhorst stond de teller op 14. Meerdere organisaties zijn vaker dan één keer genomineerd.

PUBLIEK
De volgende stap voor de finalisten is dat zij worden benaderd door Helmich Films voor een nominatievideo zodat het publiek op hun favoriet kan stemmen. Donderdag 2 februari krijgen de finalisten de kans om de jury te overtuigen waarom zij de eerste MVO AWARD verdienen. Samen met de publieksstemmen bepaalt de vakjury de winnaar.

VAKJURY
De vakjury bestaat uit Jan Emmerzaal – voorzitter Cleantech Center Zutphen, Annelies de Jonge – voorzitter Dagelijks Bestuur Het Plein en wethouder gemeente Zutphen, Paul Seesing – voorzitter Dagelijks Bestuur Delta en wethouder gemeente Bronckhorst, Ellen Marks – collegelid van bestuur van Aventus, Dries Crama – ondernemer en voormalig voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek, Christel Bouwman – manager dienstverlening Het Plein, Louis Verlaan – waarnemend directeur Delta en Henk Hölscher – directeur Inntel Hotels Zutphen en winnaar Zutphen Scoort, seizoen 2015.

UITREIKING
Op dinsdag 14 februari worden de winnaars van de eerste MVO AWARDS bekend gemaakt tijdens een evenement waar de liefde, hoe kan het ook anders op Valentijnsdag, centraal staat.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: