Kennisplatform voor Oost Nederland

Fit20 opent vestiging in Zevenaar

Geplaatst op 22 mei 2021
fit20 opent vestiging in Zevenaar

Uniek: gezond en fit in 20 minuten per week. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. Fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Vanaf 19 mei is het ook mogelijk in Zevenaar. Dan opent daar een nieuwe vestiging de deuren. fit20 is een snel groeiende Nederlandse formule met inmiddels meer dan 160 vestigingen in tien landen. 

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer en met waarborging van de privacy. De krachtige vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren. 

Veilig trainen

Er zijn per training nooit meer dan 2 beoefenaars in de studio aanwezig, en nooit langer dan 20 minuten. Douchen en omkleden is niet nodig, en er wordt beheerst geademd. Natuurlijk is in de huidige corona tijd aan alle overheidsmaatregelen voldaan. Trainen bij fit20 was altijd al buitengewoon veilig, en is dat nu helemaal. Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. 

Nieuw hoogtepunt

Voor directeur Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte in Nederland, is het openen van de Zevenaarse studio een nieuw hoogtepunt. ‘Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Heerlen en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die gezondheid en kracht toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.’

Bewezen methode

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training, leunend op een stevige medische en wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich inmiddels bewezen.’

Ondernemersavontuur

fit20 Zevenaar staat onder leiding van studio-eigenaar Sumin Debipersad (40), die uitkijkt naar de start van zijn ondernemersavontuur: “Ik werk graag mét en vóór mensen!
Hoe geweldig is het om via de fit20 methode zoveel mogelijk mensen in Zevenaar fitter en gezonder te maken.” De nieuwe vestiging van fit20 is gevestigd aan de Nieuwe Doelenstraat 3a in Zevenaar.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: