Kennisplatform voor Oost Nederland

Gallery Aaldering in de prijzen tijdens Techno Classica Esse

Geplaatst op 29 maart 2018

Afgelopen week vond de grootste klassiekerbeurs van Europa plaats: Techno Classica Essen. Gallery Aaldering was aanwezig met maar liefst 22 exclusieve klassieke auto’s. Tijdens het Concours D’Élégance werd de zeer bijzondere Bentley 4 ¼ Drophead Coupé uit 1936 door de internationale vakjury bekroond met een 1e prijs in de klasse D, Post-Vintage 1931 – 1945. 

”We zijn vereerd met het behalen van deze mooie prijs. Het is een unieke zogeheten ‘Bentley Derby’ met een ‘one-off body’ van de welbekende carrossier Antem uit Parijs. Dit exemplaar is speciaal en geheel naar wens gebouwd in 1936 voor de Griekse schippersmagnaat, autocoureur en Bentley verzamelaar André Embericos. Enkele jaren geleden is de Bentley volledig gerestaureerd en technisch gereviseerd. Hij verkeert nu in absolute concours conditie. Dat wordt nog eens bevestigd door het behalen van deze 1e prijs, ” aldus Nick Aaldering.

Succesvolle afsluiting beursseizoen
De Techno Classica-show, dit jaar gehouden van 21 tot en met 25 maart, staat met ruim 200.000 bezoekers, bekend als de belangrijkste klassiekerbeurs van Europa en is voor Gallery Aaldering tevens de afsluiting van het beursseizoen.

Nico Aaldering: “Met het behalen van deze prijzen en de verkoop van  maar liefst acht prachtige klassiekers tijdens Techno Classica Essen, kijken wij terug op een zeer geslaagd beursseizoen.”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: