Kennisplatform voor Oost Nederland

Gallery Aaldering wint 1e prijs voor de mooiste auto uit de jaren ‘60

Geplaatst op 17 januari 2018
Gallery Aaldering wint 1e prijs voor de mooiste auto uit de jaren ‘60

Afgelopen weekend vond één van de meest vooraanstaande klassiekerbeurzen van de Benelux plaats: Interclassics in Maastricht. Gallery Aaldering was aanwezig met maar liefst 21 bijzondere klassieke auto’s. Tijdens de beurs werd de zeldzame Ferrari 275 GTS Pininfarina Spider uit 1965 uitgeroepen tot ‘Best Car of the Sixties’.

Niet minder dan 34.447 kopers en liefhebbers hebben afgelopen dagen de jubileum editie van InterClassics Maastricht bezocht. “Voor elke beurs proberen wij altijd weer een aantal topstukken mee te nemen. In onze showroom in Brummen staat een enorme collectie bestaande uit diverse merken. Als dan de jury, bestaande uit diverse vakmensen uit de klassiekerwereld, toch weer één van onze auto’s als prijswinnaar selecteert bevestigt dit onze keuze. We zijn vereerd met het behalen van deze mooie prijs. Deze Ferrari 275 GTS Pininfarina Spider is één van de meest elegante Ferrari Spiders ooit gemaakt. Er zijn er slechts 200 van geproduceerd en is daarmee ook een zeer zeldzame auto. Dit exemplaar is ook nog eens top gerestaureerd. De auto krijgt hiermee de waardering die hij verdient,” aldus Nick Aaldering.

Voorbereiding beurzen in volle gang
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende beurzen alweer in volle gang. Van 7 tot en met 11 februari vindt Retromobile in Parijs plaats, waar dit jaar extra groot wordt uitgepakt met maar liefst 30 auto’s, verdeeld over twee stands. En als afsluiter is Gallery Aaldering te zien op Techno Classica Essen die dit jaar gehouden wordt van 21 tot en met 25 maart.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: