Kennisplatform voor Oost Nederland

Gasten jubileumfeest Carel Lurvink doneren ruim 14.000 euro aan goede doelen

Geplaatst op 19 juli 2018

Op 30 juni vierde Carel Lurvink zijn 125-jarig jubileum en de opening van de nieuwbouw. Aan genodigden die een geschenk wilden meebrengen werd een donatie voor de door de medewerkers uitgekozen goede doelen gevraagd. In totaal hebben de gasten meer dan 14.000 euro geschonken.

In elk servicecenter van Carel Lurvink werd een goed doel uit de regio uitgekozen. Medewerkers van de vestiging in Enschede wilden Stichting Kans voor een Kind ondersteunen, Hilversum koos voor de Dierenambulance Gooi en Vechtstreek en in Winschoten ging de sympathie uit naar Cosis (voorheen NOVO Winschoten). Vorige week zijn de cheques overhandigd en hebben de drie goede doelen elk maar liefst 4.750 euro mogen ontvangen.

Caspar en Julius Lurvink: “Heel erg bijzonder dat we dankzij onze gasten zo’n ontzettend mooi bedrag hebben kunnen schenken. We willen iedereen nogmaals bedanken, ook namens de goede doelen, en we zijn ervan overtuigd dat deze donaties goed besteed worden.”

Over Carel Lurvink
Carel Lurvink is een moderne en servicegerichte groothandel in o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie Lurvink. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 vierkante meter groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast de fysieke locatie heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: