Kennisplatform voor Oost Nederland

Geran Access Products nieuwe channel partner Pan Oston

Geplaatst op 26 mei 2021
Geran Access Products nieuwe channel partner Pan Oston

Geran Access Products BV uit Rijssen is een nieuwe channel partner van Pan Oston voor de markt voor fysieke toegangscontrole. Dit is een groeiende markt, waar selfservice ook een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Daarom neemt Geran de selfservice kiosken van Pan Oston nu eveneens op in haar al brede productportfolio.

Naast selfservice in de wereld van fysieke toegangscontrole, worden handelingen en integraties steeds belangrijker. Hierdoor groeit de vraag naar uitbreiding van de huidige producten zoals billentikkers, access lanes en tourniquets. Door als samen te werken heeft de klant één leverancier voor de totale hardware oplossing. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en gemak bij de klant. Pan Oston zorgt voor de productie- en assemblage van de selfservice oplossingen. Geran is het centrale aanspreekpunt voor de klant dat distribueert, ondersteunt en helpt tijdens de integratie met haar eigen lijn van fysieke toegangscontrole oplossingen.

“Één en één is drie zeggen ze dan wel zo mooi, maar vaak is gewoon gaan en het uitvoeren de beste manier. En juist dat zijn Geran en Pan Oston nu aan het doen”, vertelt Mark Dannenberg, directeur van Geran Access Products BV.

Goede combinatie

Dat regionaal samenwerken loont zien is keer op keer weer te zien. Via een gezamenlijk contact, 20face uit Enschede, kwamen Pan Oston en Geran in contact met elkaar. Al snel bleek dat beide bedrijven dezelfde kernwaarden en Oost-Nederlandse mentaliteit hebben: zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Als basis voor de goede samenwerking dus geen ingewikkelde contracten, maar duidelijke afspraken en gewoon voor gaan. Het was duidelijk dat Geran Access Products BV zocht naar uitbreiding van het assortiment en Pan Oston behoefte had een solide partner en distributeur. Wanneer beide ambities wat betreft innovatie en het bedienen van de doelgroep dan ook nog op één lijn liggen, is samenwerken een logische stap.

“In Geran Access B.V. heeft Pan Oston een partner met dezelfde ambities, denken en doen mentaliteit gevonden. Hierdoor passen wij als organisaties erg goed bij elkaar”, aldus Leon Horenberg, Business Development Manager bij Pan Oston B.V.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: