Kennisplatform voor Oost Nederland

Glenn Timmer wint verkiezing Young Sales Professional van regio Oost-Nederland

Geplaatst op 11 december 2020
Glenn Timmer wint verkiezing Young Sales Professional van regio Oost-Nederland

Glenn Timmer (Asito) is gekozen tot Young Sales Professional van Oost-Nederland. Dat gebeurde tijdens het Sales Event Oost van de Sales Management Association op 10 december. De finalisten presenteerden zichzelf voor een vakjury en het online publiek. De verkiezing van Young Sales Professional vormt mede de opmaat naar de halve finale van de landelijke verkiezingen.

Nieuwe sales in een traditionele wereld
Uit de voorverkiezingen in de regio Oost werden drie kandidaten gekozen die vandaag de jury en het online publiek moesten overtuigen van hun prestaties op het gebied van sales, klantgerichtheid, hun rol in de organisatie, complexiteit van de business en de mate van authenticiteit. Juryvoorzitter Henk Bloemers (Commercieel Directeur De Graafschap) sprak de drie kandidaten toe en gebruikte de volgende woorden voor winnaar Glenn Timmer: “Glenn moet soms echt zo vechten om aanbestedingen binnen te halen ook t.o.v. de concurrenten. Daarnaast doet hij er alles aan om de binnengehaalde klanten te behouden. Hij is zo perfectionistisch dat dit soms ten koste van zichzelf gaat. Volgens mij is hij echt getrouwd met de schoonmaakbranche”. De andere twee podiumkandidaten waren Tom Kompagne (Suez Nederland) en Dirk Roes (Rensa).

Glenn Timmer gaat nu naar de halve finale waarin hij het gaat opnemen tegen de winnaars uit de andere regio’s. De winnaar van de landelijke verkiezing van Young Sales Professional wordt op 4 maart 2021 bekend gemaakt tijdens Het Sales Event.

De deelnemers van het online Sales Event Oost werden gedurende de middag geïnspireerd door key note sprekers Marcel Janssen en Tomas Bloem (Diezit), Robbert Nijhuis (SKO) en Rob Toussaint (Heracles).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: