Kennisplatform voor Oost Nederland

DE GOEDE Visuele Communicatie officieel erkend signbedrijf!

Geplaatst op 7 augustus 2018

DE GOEDE Visuele Communicatie in Brummen heeft op 1 juni jl. het SI’BON keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen. DE GOEDE Visuele Communicatie, dat bekend staat als signbedrijf oftewel producent van: autoreclame, bordreclame, gevelreclame, lichtbakken en bewegwijzering, voldoet aan alle eisen die SI’BON “De organisatie voor binnen- en buitenreclame” aan een signbedrijf stelt. Bob de Goede is dan ook terecht trots op deze erkenning waarvoor men is getoetst op onderdelen als ervaring, vakbekwaamheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

Bob de Goede: “Om te worden toegelaten moet je aan een groot aantal eisen voldoen en wordt tussentijds gepeild of je de erkenning nog wel waard bent. Voor deze branche is het belangrijk dat SI’BON kwaliteitsnormen heeft ontwikkeld. Wij zijn blij dat we de erkenning hebben gehaald maar we hebben dan ook al ruim 30 jaar ervaring op de teller staan en een goed opgeleid en vakbekwaam team van inmiddels 25 man! We hopen dat de SI’BON erkenning zo snel mogelijk meer wordt “herkend”. Herkenning van de erkenning daar gaat het om”. Aldus Bob.

Een belangrijke taak die SI’BON op zich neemt is duidelijkheid creëren in de wereld van de visuele communicatie. Er is een enorm verschil tussen “plakletters produceren” en “signmaking”. Als de klant met het verkeerde bedrijf in zee is gegaan, merkt men pas na aflevering dat de kwaliteit van het product te wensen overlaat. Voor de klant is het echte signbedrijf echter moeilijk te herkennen. Daarom geeft SI’BON door middel van selectie en erkenning aan wie het vak “Signmaking” (zoals het ontwerpen en vervaardigen van gevel-, licht-, bord-, en autoreclame eigenlijk heet) echt beheerst. Gezien de enorme wildgroei in de branche is dit geen overbodige luxe.

Door voor een Erkend Signbedrijf te kiezen weet de opdrachtgever dat hij een ervaren reclamemaker voor zijn opdracht heeft ingeschakeld. Deze staat garant voor kwaliteit en creativiteit op de geleverde reclameproducten. Een andere taak van SI’BON is de belangenbehartiging van de opdrachtgever. Bij geschillen tussen het signbedrijf en de opdrachtgever bemiddelt SI’BON. Hierdoor ontstaat er een waarborg vergelijkbaar met die van andere brancheorganisaties als bijvoorbeeld de Bovag.

Alhoewel de erkende signbedrijven zichprofessioneel manifesteren, streeft SI’BON ernaar de aangesloten signbedrijven naar een nog hoger niveau te tillen. Door bijscholingsprogramma’s, de onderlinge uitwisseling van kennis tussen de erkende signbedrijven en het nauwlettend volgen van de gehele reclamebranche, zullen de erkende signbedrijven altijd met actuele kennis en moderne materialen hun vak kunnen uitoefenen. Dit alles komt uiteraard geheel ten goede van onze klanten!

www.degoede.com

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: