Kennisplatform voor Oost Nederland

Gratis kennis maken met business club van Fields of Joy Festival

Geplaatst op 23 maart 2017
Gratis kennis maken met business club van Fields of Joy Festival

Op 4 april zet de Sky is the Limit business club de deuren wagenwijd open, zodat meer mensen kennis kunnen maken met de business club die al vanaf de eerste editie het Fields of Joy Festival ondersteunt.

Bestuurslid Christian Fictoor: “Wij merken dat steeds meer mensen het Fields of Joy Festival kennen en dat terwijl het festival dit jaar pas voor de derde keer plaats gaat vinden en daar zijn wij, als partner van dit muzikale feest, natuurlijk heel trots op. Onze business club draagt vijftig procent van het lidmaatschap af ten behoeve van de organisatie van het festival en wij
willen graag meer kunnen bijdragen. Daarom willen wij op 4 april meer mensen kennis laten maken met onze club.”

De business club die ook óver de grens kijkt, van de zes bijeenkomsten per jaar vindt minstens één in Duitsland plaats, wil bovenal ondernemers op een informele manier aan elkaar verbinden.

Bestuurslid Marielle Leusink hierover: “tijdens onze meetings is er, dat zal geen verrassing zijn altijd een muzikaal element aanwezig, vaak live muziek, maar bij ons gaat het natuurlijk ook over samen business doen. Maar dan ook over de grens. Zo zijn wij binnenkort ook aanwezig bij het JazzFest Gronau als VIP gasten tijdens een optreden van Matt Bianco.”

Ondernemers en bestuurders van organisaties kunnen op 4 april, tijdens de bijeenkomst in Carte Blance 99 op het Hulsbeek in Oldenzaal, gratis kennismaken met de business club. Met uitzicht op het terrein waar het Fields of Joy Festival plaatsvindt.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: