Kennisplatform voor Oost Nederland

Grenzeloos netwerken in Enschede

Geplaatst op 18 juli 2016
de Netwerkvloer

Een kennisorganisatie als het gaat om netwerken, dát is de Netwerkvloer. Op 20 september a.s. organiseert deze netwerkorganisatie een groot zakenevent in het nieuwe Hotel van der Valk te Enschede.

“Netwerken is voor veel ondernemers een manier om even uit de zaak te stappen en op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie, contacten maar vooral new business. Want welke ondernemer wil dat nou niet?” aldus Yvon Moossdorff, initiator van de Netwerkvloer. Samen met haar team organiseert ze hèt Event dat tot in de puntjes is geregeld, waar ondernemers zichzelf en hun bedrijf kunnen presenteren en waarbij netwerken in de hoogste netwerkversnelling het doel is.

Mix
Naast de deelnemende exposanten komen er deze dag honderden bezoekers, allen ondernemers. Er is tevens een ZZP plein, een BNI plein en een MKB Twente straat. Zo ontstaat een mooie mix van grote en kleine bedrijven die in een uniform geheel puur zaken kunnen doen. “Ik wil een mooi geheel waarin het niet uitmaakt hoe groot je bent, maar waar het gaat om wat je voor elkaar kunt betekenen.” Ons onderscheidend vermogen is: Aandacht met een hoofdletter A.

Het nieuwe Hotel van der Valk is een uitstekende uitvalsbasis voor deze editie van De Netwerkvloer. Deze dag zal er een helikopter af en aanvliegen om ondernemers een blik op Enschede te laten werpen vanuit de lucht. De opbrengst van deze vluchten gaan naar het goede doel. Het wordt een prachtig zakenevent waar ondernemers van harte welkom zijn om aan deel te nemen!

Aanmelden als exposant of bezoeker kan via de website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: