De groenste hospitality van de Military

8 oktober 2019 Toerisme

Gasten van Carel Lurvink en Uzin Utz Nederland kunnen zich op zaterdag 12 oktober in de watten laten leggen in de groenste hospitality van de Military. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij beide bedrijven hoog op de agenda. Dit is al terug te vinden in het productaanbod, het bedrijfspand en andere activiteiten die de organisaties ondernemen, maar nu ook in de hospitality op de Military.

Dit begint uiteraard bij de uitnodiging, deze is gedrukt op milieuvriendelijk, houtvrij natuurkarton. Samen met Steam Events is het concept voor de groenste hospitality verder uitgewerkt. Al het afval wordt gescheiden ingezameld in biologisch afbreekbare afvalzakken van zetmeel en wordt na afloop, waar mogelijk, aangeboden ter recycling. Het eten dat overblijft, wordt aan de voedselbank geschonken.

Natuurlijke materialen

Van der Windt, leverancier van Carel Lurvink, zorgt voor het servies en de servetten. Het servies is gemaakt van natuurlijke materialen; bestek van duurzaam 100% FSC-gecertificeerd hout, borden van bamboe en servetten van FSC-gecertificeerd composteerbaar papier. De barista schenkt de koffie in plantaardige, papieren bekers, aangeboden door leverancier Huhtamaki. Uniek aan deze bekers is dat voor het productieproces geen bomen of planten gekapt worden.

Kortom een geheel verzorgde dag voor de gasten van Carel Lurvink en Uzin Utz Nederland, waarbij er alles aan gedaan wordt om de CO2-footprint zo klein mogelijk te houden.

Benieuwd naar de genoemde producten? Neem voor meer informatie contact op met Carel Lurvink via 053 – 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.