Kennisplatform voor Oost Nederland

Het Grootste Kennisfestival van Nederland uitverkocht

Geplaatst op 4 mei 2017
Het Grootste Kennisfestival van Nederland uitverkocht

Het Grootste Kennisfestival van Nederland op 15 juni in Deventer is helemaal uitverkocht. Het festival is daarmee nog sneller door de kaarten heen dan vorig jaar. Zes weken voor datum is de laatste online van de hand gegaan. Het ging nog even heel hard vertelt een blije organisatie. Vandaar dat de ticketkoop-pagina op de website nu is veranderd in een aanmeldpagina voor de wachtlijst. Mochten er nog kaarten vrijkomen, dan worden deze aangeboden aan mensen op deze wachtlijst. In volgorde van binnenkomst. Wil je nog kans op een ticket maken, dan is het dus zaak je zo snel mogelijk voor deze lijst aan te melden.

Vol programma
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het zogenaamde blokkenschema. In dit schema is te zien op welk moment, welke lezing of workshop, op welk podium geprogrammeerd staat. Met blokken van steeds 40 minuten op 16 verschillende podia, groot en klein, is er sprake van een bomvol programma. Binnenkort wordt het schema op de website bekend gemaakt. Ook verschijnt er een festivalmagazine waar het, naast allerlei interviews met sprekers, dagvoorzitters en partners, gepresenteerd wordt.

Festivalopzet
Het idee voor het kennisfestival is bedacht tijdens Lowlands. Daar werd muziek steeds meer en vaker aangevuld met lezingen over wetenschap. Het kennisfestival is andersom opgezet. Lezingen om kennis te delen worden juist aangevuld met muziek. Allerlei bandjes en singer-songwriters beklimmen tussendoor het podium. De komende editie staan bovendien concertpianiste Iris Hond en jazzmuzikante Hermine Deurlo (mondharmonica) geprogrammeerd. Kennis voert echter met meer dan 50 sessies de boventoon. Bekende namen in Deventer zijn onder andere Yuri van Geest, Patrick van der Pijl, Bas Kodden, Jos de Blok en Rutger Bregman. Ook Jan Douwe Kroeske verzorgt een bijdrage.

15 juni 2017
Het Grootste Kennisfestival van Nederland wordt voor de tweede keer georganiseerd. Locatie is net als vorig jaar Het Havenkwartier in Deventer. De capaciteit is uitgebreid naar 2250 mensen. Aanvang: 13 uur.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: