Kennisplatform voor Oost Nederland

Het grootste kennisfestival van Nederland compleet uitverkocht

Geplaatst op 12 mei 2016
KennisFestival_uitverkocht2

Het Grootste Kennisfestival van Nederland dat op 25 mei door de Regio Academy wordt georganiseerd in het Havenkwartier van Deventer is uitverkocht. De organisatie laat weten dat alle kaarten sinds afgelopen dinsdag verkocht zijn. Het evenement wordt voor de eerste keer gehouden en kent een indrukwekkende line-up. Het festival combineert lezingen van internationale en nationale topsprekers met workshops, muziek en lekker eten en drinken.

Uniek
De combinatie van een congres met bekende sprekers met de sfeer van een muziekfestival is uniek. Bekende namen die acte de présence geven zijn onder andere Joris Luyendijk, die vorig jaar de meest verkopende boekenschrijver van Nederland was en Paul de Munnik die voor het eerst solo op tour is. In totaal treden meer dan 30 sprekers en 8 bands op. Er zijn vijf verschillende podia. Er is ook ruimte voor theater. Zo speelt Lucas de Man zijn laatste voorstelling.

Samengewerkt
De Regio Academy is een initiatief van Rudie Jansman, Jaap Hof en Kornelis Wetsema. Voor de programmering van het festival is nauw samengewerkt met de Provincie Overijssel en Managementboek. Tijdens het festival zal BNR Nieuwsradio een uitzending verzorgen.

Via de website kunnen geïnteresseerden zich nog op een wachtlijst laten zetten. Gelukkigen met een kaart wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen of een parkeerkaart op de website aan te schaffen. Parkeren rond het festivalterrein is namelijk niet mogelijk.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: