Kennisplatform voor Oost Nederland

Grünbeck Waterbehandeling B.V. is verhuisd

Geplaatst op 10 februari 2017
Grünbeck Waterbehandeling B.V. is verhuisd

2016 was voor Grünbeck Waterbehandeling B.V. succesvol: Een prachtige groei van het bedrijf met als resultaat een verhuizing naar een nieuw pand met meer bedrijfsmogelijkheden. Het pand is gevestigd op bedrijventerrein Jufferbeek Zuid te Oldenzaal gelegen naast de snelweg A1.

De vestiging in Oldenzaal is specialist in duurzame waterbehandeling en is een dochter van Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH in Duitsland. In totaal werken er meer dan 800 medewerkers bij Grünbeck, verspreid over meer dan 70 locaties wereldwijd. De organisatie beschikt over eigen ontwikkeling- en engineeringsafdeling , laboratorium en productie.

Grünbeck waterbehandeling B.V.  is verantwoordelijk voor advies, service, onderhoud en verkoop van waterbehandelingsinstallaties in Nederland. De installaties worden ingezet bij onder andere ontharden, ontijzeren, desinfecteren en ontzouten van oppervlaktewater, grondwater en leidingwater. Daarnaast is er expertise in huis voor het behandelen van CV-water en koelwater met als doel energiesparing.

Vanuit het nieuwe pand is er een prima situatie ontstaan om verder te groeien en de Nederlandse markt te bedienen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: