Kennisplatform voor Oost Nederland

HappySoaps komt met ‘Specialty Shampoo Bars’ 

Geplaatst op 19 augustus 2022
HappySoaps komt met ‘Specialty Shampoo Bars’ 

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland, komt met speciale Shampoo Bars. In totaal zijn er vijf verschillende soorten Bars beschikbaar. De speciale Bars zijn te bestellen is te bestellen op de website van HappySoaps. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt € 17,49. Eén Specialty Shampoo Bar van HappySoaps vervangt 2 à 3 reguliere plastic shampooflessen zoals je die bij de kapper koopt waar veelal ook nog microplastics inzitten.

Marcel Koers, medeoprichter van HappySoaps: ‘Het is een langgekoesterde wens van ons om met Specialty Shampoo Bars te komen. Een Bar met ‘iets extra’s en kwalitatief hoog staat aangeschreven. Na zes maanden testen hebben we nu een speciaal product ontwikkeld. Een kwalitatief goede Shampoo Bar met uitmuntende kwaliteiten.’

Het is de missie van HappySoaps om 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen. HappySoaps heeft nu meer dan 150 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. Denk hierbij aan 100% plasticvrije alternatieven voor Shampoo, Conditioner, Douchegel, Scheerschuim, Gezichtsreiniger, Body Lotion, Zonnebrand en zelfs Honden Shampoo. Dit jaar hebben ze als allereerste binnen Europa nog 100% plasticvrije Tandpasta Tabs en Cleaning Tabs aan toegevoegd. Nu dus gevolgd door een speciale Bar die gericht is hele specifieke producteigenschappen op kappers salonkwaliteit.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: