Kennisplatform voor Oost Nederland

Hardenbergse burgemeester Offinga opent Excellent Panel

Geplaatst op 10 juni 2022
Hardenbergse burgemeester Offinga opent Excellent Panel

Profextru lanceert een nieuw merk onder de naam Excellent Panel (www.excellentpanel.com). Op 7 juni 2022 heeft burgemeester Offinga Profextru bezocht om het nieuwe merk officieel te openen. Met Excellent Panel treedt Profextru de car- en truckwash sector binnen.

Onder de slogan ‘where excellence meets simplicity’ draagt Excellent Panel bij aan de nieuwste trend: een ultieme carwash beleving. De nieuwe range panelen van Excellent Panel laten eenvoud en professionaliteit samenkomen. Zo zijn de panelen uitermate geschikt voor de nieuwbouw of renovatie van wanden en plafonds in de car- en truckwash. Het onderscheidt zich door haar brede assortiment aan kleuren en lichtdoorlatende uitvoeringen, eventueel voorzien van isolatie. Alle panelen worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Profextru in Hardenberg. Daardoor is Excellent Panel dynamisch, flexibel én kan er door een efficiënte planning een snelle levertijd worden gegarandeerd.

Profextru is één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. Aan de basis van de merken van Profextru staat ruim 60 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd leveren van grote kunststofprofielen. Profextru wordt gekenmerkt door duurzaam innoveren, op een economisch volhoudbare manier. De oorsprong daarvan ligt in de bedrijfscultuur, die overeenkomt met de regionale cultuur in het Overijsselse Salland. Profextru is zuinig op haar medewerkers, zij moeten immers lang mee, net als de producten. Dit komt onder andere tot uiting in de uitstekende 60+ regeling en de zorg voor sportieve ontspanning. Ook worden er bewust medewerkers met een maatschappelijke achterstand aangenomen bij Profextru. Vanuit een filosofie die is gericht op circulariteit vervaardigt Profextru producten met een lange levensduur. Deze producten kunnen uiteindelijk opnieuw worden ingezet als grondstof bij nieuwe productie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: