Kennisplatform voor Oost Nederland

Hassink neemt Drukkerij Leeflang over

Geplaatst op 8 december 2023
Hassink Leeflang

Met trots mogen we u melden dat Hassink B.V. uit Haaksbergen de nieuwe eigenaar is van Drukkerij Leeflang B.V. uit Arnhem. Drukkerij Leeflang, opgericht in 1994 door Marco Leeflang, is producent van verpakkingen voor veterinaire en humane geneesmiddelen. Marco Leeflang: “Janet en ik hebben een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om ons te oriënteren op de verkoop van het bedrijf omdat er geen opvolging is. In Hassink heb ik een goede betrouwbare partij gevonden die de toekomst van het bedrijf kan waarborgen en de klanten kan blijven bedienen”.

Het in 1902 opgerichte Hassink is een groeiende speler in vouwkartonnen verpakkingen en is vooral gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Tom Hassink, technisch directeur van Hassink: “Leeflang is een technisch hoogstaand bedrijf met een trouwe klantenkring in een voor ons nieuwe markt. We kijken er naar uit om het bedrijf verder uit te bouwen”. “Leeflang is ook een familiebedrijf. De lijnen zijn kort, het ontzorgen van de klant staat centraal. Dezelfde filosofie als wij in Haaksbergen kennen”, vult Loes Hassink, financieel directeur van Hassink aan.
Leeflang zal als zelfstandige vestiging blijven opereren in Arnhem. Daar zullen de 23 vertrouwde medewerkers op dezelfde locatie en met dezelfde machines de klanten blijven ontzorgen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: