Kennisplatform voor Oost Nederland

HCS heeft een nieuwe huisstijl!

Geplaatst op 15 augustus 2018

Holland Computers heeft hun nieuwe huisstijl aangekondigd. Alle uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere vormgeving en een nieuwe pay-off.

“Uit een onlangs gehouden marktonderzoek is gebleken dat onze klanten ons niet meer herkenden in onze huidige huisstijl, en dat onze visuele identiteit wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Aan de hand daarvan zijn we een ontwerptraject ingegaan waarin we ook de handelsnaam HCS hebben laten vastleggen. Deze identiteit past bij het moderne toegankelijke bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Dit willen we ook graag uitstralen!

Van handelsonderneming zijn we ondertussen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar innovatie de boventoon voert. Innovatie betekent vernieuwen waardoor je een betere positie en onderscheidend vermogen hebt ten opzichte van je concurrent. Een innovatie is pas succesvol als het goed wordt geïmplementeerd. Vernieuwing kan eng zijn, dus is het belangrijk om ‘innoveren’ zo eenvoudig mogelijk te maken en daarnaast goede service te bieden. HCS is kennispartner die haar klanten graag ontzorgt met totaal oplossingen op gebied van IT, Audiovisuele apparatuur en cloudoplossingen. Kernwaarden hierin zijn samenwerking en fun!

In het stoere en toch ook “zachte” logo zit een hoek die staat voor de visuele apparatuur die veelal rechthoekig is. Het wolkje staat voor de Cloudoplossingen die we bieden met rechts bovenaan de stip die voor innovatie staat. Geen schreeuwerige hoofdletters in het logo maar kleine letters die voor de vriendelijke, toegankelijke en informele omgang staat die we met onze klanten hebben.

Net als onze huisstijl heeft ook de website een verandering ondergaan. De website heeft niet alleen een fris nieuw uiterlijk, maar is ook anders ingedeeld waardoor je onze producten en diensten makkelijker kunt vinden. Hierdoor kunnen we jou nog beter van dienst zijn! Neem snel een kijkje: www.HCS.nl

Een boel veranderingen, maar gelukkig blijft één belangrijk aspect hetzelfde; onze betrokken medewerkers die vol enthousiasme en kennis van zaken jouw belangen blijven behartigen!”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: