Kennisplatform voor Oost Nederland

Heeyoo benoemt Astrid Brinkman tot Managing Director voor regiokantoor Hengelo

Geplaatst op 6 februari 2024
Heeyoo benoemt Astrid Brinkman tot Managing Director voor regiokantoor Hengelo

Heeyoo, specialist in Data & BI, IT Quality en software testen, heeft Astrid Brinkman benoemd tot Managing Director voor de regio Oost-Nederland. De nieuwe manager opereert vanuit het kantoor in Hengelo en is samen met CEO René Louter, verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van Heeyoo in de regio. Hierbij gaat het zowel om het uitbreiden van het klantportfolio als het versterken van het lokale team en het bewaken van de kenmerkende Heeyoo-cultuur.  

Heeyoo telt ruim 200 specialisten en zes vestigingen verspreid door Nederland. Daarmee is er altijd een Heeyoo-kantoor in de buurt van de medewerker en de klant. Door voor elke regio een Managing Director aan te stellen, geeft Heeyoo uiting aan de sterke regionale benadering die zorgt voor professionele, schaalbare en zeer persoonlijke dienstverlening. 

IT-carrière

Astrid Brinkman startte haar IT-carrière bij Sigmax. De laatste drie jaar stuurde zij bij Seven Stars als Business Unit Manager een multidisciplinair team aan. “De aanstelling bij Heeyoo is voor mij een geweldige kans om te bouwen aan een sterke vestiging en samen met het team verder te groeien”, zegt Brinkman. “Ik merk dat er veel vertrouwen en vrijheid wordt gegeven om dit op regionaal niveau in te richten. Het boeien en binden van de mensen is een belangrijke focus voor mij. Naast het scheppen van een goede cultuur zijn uitdagende opdrachten en het omarmen van nieuwe technologie daarbij essentieel.” 

“De bevlogen en ambitieuze persoonlijkheid van Astrid sluit perfect aan bij wat we nodig hebben om onze teams en klanten op de beste manier te ondersteunen”, aldus René Louter, CEO bij Heeyoo. “Door de centrale strategie op de best passende manier te vertalen naar de regio en te bouwen aan stabiele teams kan zij een belangrijke bijdrage leveren aan de organisatie. Ik zie ernaar uit om samen met Astrid Heeyoo te laten uitgroeien tot de leidende IT-specialist van Nederland.”    

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: