Kennisplatform voor Oost Nederland

Het laten installeren van je airco’s in je bedrijf

Geplaatst op 24 augustus 2023

Je hebt een prachtig bedrijfspand op een nog mooiere locatie. De inrichting is top, je service is on point en het personeel is professioneel en klantvriendelijk. Bovendien doen ze hun werk als de beste, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Het enige nadeel aan het bedrijfspand is dat je er in de warme zomermaanden bijna letterlijk wegsmelt. Niet fijn voor jou, je werknemers en ook niet voor je klanten. Daar moet dus snel iets aan gedaan worden, airco’s zijn dé oplossing voor in jouw bedrijfspand. Zo wordt er niemand oververhit wanneer de temperaturen oplopen. In dit artikel vertellen we je meer over airco’s in je bedrijfspand.

De voordelen van een airco-installatie in je bedrijfspand

Het hebben van een airco-installatie in je bedrijfspand heeft enorm veel voordelen. Het aircosysteem zorgt  het hele jaar door voor een goede klimaatbeheersing in het bedrijfspand. Door het installeren van een aircosysteem kun je controle krijgen over de temperatuur, de luchtvochtigheid en de ventilatie binnen het gehele bedrijfspand.

Een goede luchtcirculatie en aangename temperatuur zorgen voor een verhoogde productiviteit en concentratievermogen. Hierdoor kunnen werknemers betere kwaliteit leveren, in kortere tijd! Ook ziekteverzuim loopt terug in ruimtes waarin er sprake is van een goede temperatuur, goede luchtcirculatie en zuurstof. Airco Systemen hebben dus vele voordelen, veel meer dan je in eerste instantie zou denken. De gevolgen werken langer door. Door bovengenoemde voordelen zal een aircosysteem zich dus ook snel terugverdienen.

Een airco systeem laten installeren

Wanneer je graag een airco systeem in jouw bedrijfspand wilt hebben dan kun je deze door een speciaal bedrijf laten plaatsen. Zij zijn expert op dit gebied en installeren wekelijks meerdere systemen. Ze weten hierdoor precies waar ze op moeten letten en kunnen je van goed advies voorzien. Zo kun je een juiste keus maken voor een airco-systeem passend bij jouw bedrijfsruimte. Online vind je ook heel veel informatie over de verschillende opties in modellen en prijsklassen, door middel van uitlegvideo’s en fotomateriaal is het nog makkelijker om een goede en passende keuze te kunnen maken voor jouw bedrijf. De experts zorgen zelf voor materialen zoals rolsteigers en ladders om de airco’s zo goed, en bovendien, veilig mogelijk in het bedrijfspand te kunnen installeren.

Ergonomisch werken in een zuurstofrijke omgeving

Naast een goede luchtcirculatie en aangename temperatuur is het ook belangrijk dat er ergonomische meubels in je bedrijfspand aanwezig zijn. Deze ergonomische meubels zijn belangrijk voor een goede werkhouding voor je personeel. Door de aanschaf van ergonomische meubels kunnen je werknemers de werkzaamheden beter uitvoeren en langer volhouden. Ook hierbij geldt dat ziekteverzuim door het hebben van een goede werkhouding afneemt en dat je werknemers minder snel (blijvende) ziektebeelden ontwikkelen. Door bijvoorbeeld hoog-laag bureau’s en aangepaste bureaustoelen geef je je werknemers de mogelijkheid om te wisselen in verschillende werkhoudingen gedurende de dag. Dit zorgt ervoor dat het lichaam soepel blijft. Daarnaast is een goede balans tussen inspanning en ontspanning ook erg belangrijk tijdens het werken. Daarom is een wandeling of potje tafeltennis tijdens de pauzes ook zeker een aanrader!

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: