Kennisplatform voor Oost Nederland

HIP Capital opent nieuw kantoor in Enschede

Geplaatst op 17 maart 2021
HIP Capital opent nieuw kantoor in Enschede

HIP Capital, gespecialiseerd in persoonlijk beleggingsadvies, opent twee nieuwe kantoren op markante locaties waaronder één in Enschede.

“Trots kan ik nu vertellen dat ik, als partner van HIP Capital, mijn nieuwe kantoor start in Enschede”, zegt Eric Kruse. “Ik ben superblij met de locatie. In Enschede kent iedereen de Zuiderval en meer specifiek nog, Park Phi. Een toplocatie in de regio waar we met tal van bedrijven in de zakelijke dienstverlening kunnen samenwerken”.

In 2017 begon HIP Capital het beleggingsadvieskantoor in ’s-Hertogenbosch. Met inmiddels vestigingen in Den Bosch, Venray, Doetinchem en vanaf vandaag ook in Eindhoven en Enschede is HIP Capital sterk lokaal aanwezig.

Gouden combinatie

Eric vertelt: “Met deze uitbreiding hebben we een hele mooie dekking in Zuidoost-Nederland. We zijn erg blij met de komst van onze nieuwe partners. Wij hechten veel waarde aan dichtbij en persoonlijk advies, toegankelijk en herkenbaar voor iedereen. Onze cliënten hebben hun vaste adviseur die goed bereikbaar is, snel kan schakelen en ook graag bij cliënten aan huis komt. Het directe contact met specialisten met jarenlange ervaring en onze goede rendementen is een gouden combinatie.”

“Dit is de Zuidas van Twente”, sluit Eric af met een knipoog.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: