Kennisplatform voor Oost Nederland

H&K koopt een van de laatste kavels van de gemeente Hellendoorn op ’t Lochter

Geplaatst op 16 november 2021
H&K koopt een van de laatste kavels van de gemeente Hellendoorn op ’t Lochter

Vrijdag 12 november ondertekenden wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis namens de gemeente Hellendoorn en Dick Schulenburg en Gijsbert Verhoek namens H&K technische groothandel het contract voor een kavel van 4600 meter op bedrijvenpark ‘t Lochter in Nijverdal. Die kavel was de laatste die nog vrij was op het nieuwste gedeelte van het bedrijvenpark.

H&K, met vestigingen in Zwolle en Nijverdal heeft op termijn meer ruimte nodig en wilde de slag niet missen. Op dit moment huurt de onderneming nog een pand op ‘t Lochter, maar op termijn wil men een eigen pand. Het was nu of nooit voor de heren Schulenburg en Verhoek. Wanneer de schop de grond in gaat voor de bouw van magazijn- en kantoorruimte is nog niet duidelijk. Voorlopig blijven de ca tien man dus nog vanuit het vertrouwde pand aan de Edisonweg werken.

H&K is meer dan een Technische Groothandel. Het leveren van kunststof leidingen is de corebusiness van H&K waar totaal zo’n 30 mensen werken, maar daar houdt het niet op. Die leidingen zijn het begin van aansluitingen op installaties met water, verwarming, koeling, sanitair en riolering.

Naast de functie als Technische Groothandel kunnen de klanten ook terecht voor vloerverwarmingsprojecten. H&K heeft alles in eigen huis en calculeert, tekent, bereiden het werk voor, levert, monteert tot en met het bieden van de nazorg. Door de nauwe samenwerking met meerdere monteursbedrijven, zoals Temmen en Koop Groep te Emmen en Spero Montage te Zwolle, waarbij H&K eigenaar of mede-eigenaar is, heeft H&K de mogelijkheid om met een team van in totaal 70 mensen het gehele traject van A tot Z te kunnen aanbieden en te begeleiden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: