Kennisplatform voor Oost Nederland

Hofstra Schildersgroep BV draagt directievoering over

Geplaatst op 26 april 2021
Hofstra Schildersgroep BV draagt directievoering over

Eigenaar Peter Cobet van Hofstra Schildersgroep BV uit Enschede heeft per 30 maart 2021 zijn bedrijf overgedragen aan Wissink Vastgoedonderhoud uit Albergen. Met de overname door deze ervaren partij is Hofstra verzekerd van de continuïteit van de service en klantgerichtheid van zijn schildersbedrijf.

In de zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat stond voor Hofstra de continuïteit van de service en klantgerichtheid centraal. ‘Na meerdere goede gesprekken met de broers Milko en Dick Wissink is een weloverwogen keuze voor gemaakt’, aldus Peter Cobet.

Wat betekent dit voor de klant?

Eigenlijk verandert er weinig. Hofstra Schildersgroep draait na 30 maart 2021 onveranderd door. Peter Cobet blijft voorlopig nog even actief bij het bedrijf betrokken. Mede door deze keuze voor een langzame terugtreding, hebben relaties voldoende tijd voor een kennismaking met de nieuwe eigenaren en de nieuwe bedrijfssituatie. Milko en Dick Wissink gaan samen de directie voeren, waarbij Dick Wissink de dagelijkse leiding van Hofstra Schilders op zich neemt met de ondersteuning van Peter Cobet.

Over Wissink Vastgoedonderhoud

Wissink Vastgoedonderhoud is een vooruitstrevend bedrijf uit Albergen met bijna 50 jaar ervaring in schilderwerk en vastgoedonderhoud. Een bekende naam in onder meer de regio Almelo. En een innovatieve en betrouwbare vakman met een visie op onderhoud, die kwaliteit levert en altijd op zoek gaat naar eigentijdse oplossingen voor zorgeloos en slim onderhoud.

Kijk voor meer informatie op www.wissink-schilders.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: