Kennisplatform voor Oost Nederland

Hogeschool Windesheim kiest voor Munckhof als travel partner

Geplaatst op 19 augustus 2021
Hogeschool Windesheim kiest voor Munckhof als travel partner

Munckhof heeft onlangs de opdracht ‘studiegerichte groepsreizen’ gewonnen in de aanbesteding van Hogeschool Windesheim, gevestigd in Zwolle en Almere. De opdracht houdt in dat het bedrijf per 1 september 2021 de organisatie van reis en verblijf voor meerdaagse buitenlandse reizen voor studenten en begeleiders volledig verzorgt. Denk hierbij aan adviseren, reserveren, boeken en factureren rondom groepsreizen.

Beste in prijs kwaliteit

In de beoordeling werden prijs en kwaliteit even zwaar gewogen. Munckhof kwam hierbij als beste uit de bus. Onder andere het brede aanbod dat Munckhof Groups & Incentives te bieden heeft, zoals de studiegerichte activiteiten en samenwerking met zusteronderneming Munckhof Reizen, zorgden voor een meerwaarde. Daarnaast werd de monitoring via en samenwerking met internationale partner Reed & Mackay met 140 locaties wereldwijd als zeer positief beoordeeld.

Schooljaar 2021 – 2022

De samenwerking gaat per 1 september 2021, de start van het nieuwe schooljaar, van start. De duur van de overeenkomst is 2 jaar met de mogelijkheid om 2 keer met 1 jaar verlengd te worden.

Munckhof

Met ruim 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van het bedrijf bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: