Kennisplatform voor Oost Nederland

Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

Geplaatst op 14 januari 2021
Holland Hydraulics B.V. Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth

Per vrijdag 8 januari 2021 is Holland Hydraulics Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth, gespecialiseerd in hydrauliek. In het afgelopen jaar is het bedrijf een certificeringstraject gestart. Dit certificeringstraject bestaat uit verschillende fasen van voorselectie tot evaluatie en implementatie, waarbij elke fase geauditeerd wordt door Rexroth. In enkele maanden heeft Holland Hydraulics alle fasen succesvol doorlopen en is het certificaat op 8 januari 2021 uitgereikt en door beide partijen ondertekend.

Vertrouwde kwaliteit
Met deze certificering kan het bedrijf de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit van Rexroth leveren. Bovendien kan Holland Hydraulics met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. Met deze certificering bekleedt het bedrijf nu een unieke positie in Twente, Oost-IJsselland en Oost Gelderland.

Met een focus op het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van efficiënte, klantvriendelijke oplossingen en het streven naar continuïteit, sluiten de kernwaarden en werkwijze van beide partijen goed op elkaar aan. De onderneming is trots op deze uitbreiding van het servicepakket en het bedrijf kijkt met vertrouwen uit naar een goede samenwerking met Rexroth als Certified Excellence Service Partner.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: