Kennisplatform voor Oost Nederland

Hollarts Plastic Group benoemt John den Breems tot Commercieel Directeur voor een duurzame koers

Geplaatst op 13 februari 2024
Hollarts Plastic Group benoemt John den Breems tot Commercieel Directeur voor een duurzame koers

Hollarts, specialist in kunststof spuitgieten en partner in productontwikkeling, heeft John den Breems per 1 januari 2024 aangesteld als Commercieel Directeur. Den Breems heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistieke sector en wil met Hollarts mooie stappen zetten, onder andere op het gebied van duurzaamheid.

Den Breems heeft een achtergrond bij pooling bedrijven, die emballage zoals kratten verhuren in een deelmodel. Hij werkte de afgelopen jaren vanuit HB-RTS intensief samen met Hollarts aan de ontwikkeling van een Point-Of-Sales display voor promoties op de winkelvloer, dat éénmalige wegwerpdisplays moet vervangen. Daarvoor werkte hij bij Container Centralen, dat een pool van (door Hollarts geproduceerde) kratten beheerde voor diverse grote retailbedrijven. 

Algemeen Directeur Eric Willemsen: “Wij focussen ons volledig op kunststof spuitgieten; dat specialisme hebben we constant doorontwikkeld. De productmogelijkheden hiermee zijn zeer divers, maar door de jaren heen weten vooral bedrijven uit de logistieke sector ons te vinden. Wij vinden innovatie belangrijk en streven naar een duurzame productie en bedrijfsvoering. Met John den Breems aan boord willen wij werken aan een bestendige groei, om als organisatie nog meer impact te kunnen maken.”

Den Breems: “Ik breng al mijn kennis, ervaring en knowhow op het gebied van logistiek en duurzaamheid mee en daarmee wil ik graag een verschil maken. Neem bijvoorbeeld het probleem van wegwerpverpakkingen, daar moeten we uiteindelijk vanaf. Hollarts kan in deze noodzakelijke omslag een rol spelen als producent van herbruikbare kunststof verpakkingen. Daar word ik enthousiast van en daar wil ik mij voor inzetten.” 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: