Kennisplatform voor Oost Nederland

HR adviesbureau Siebert & Wassink opent vestiging in Apeldoorn

Geplaatst op 3 maart 2022
HR adviesbureau Siebert & Wassink opent vestiging in Apeldoorn

HR Adviesbureau Siebert & Wassink opent een vestiging in Apeldoorn. Na Enschede en Lichtenvoorde is dit de derde vestiging van het snelgroeiende HR bureau. Deze nieuwe locatie van Siebert & Wassink richt zich primair op de klanten in het midden van het land, met name de regio Stedendriekhoek en Veluwe.

Johan, Joris en Tom, starten samen met het enthousiaste team vanuit Siebert & Wassink de nieuwe locatie in Apeldoorn. Het adviesbureau heeft een breed scala aan HR expertise in werving en selectie, assessments en organisatieadvies. Het kantoorgebouw ‘The Mixer’ aan de Landdrostlaan 51 heeft een mooie, rustige uitstraling. Het kantoorcomplex is energiezuinig en compleet gerenoveerd. Een keurige setting om kandidaten en bezoekers te ontvangen.

Ruimte voor ambitie en ontwikkeling

“Steeds meer bedrijven buiten Twente en de Achterhoek voelen zich thuis bij onze kwaliteit en persoonlijke benadering. Daar zijn we vanzelfsprekend bijzonder blij mee. Maar afstand is goed voor reflectie en niet voor relatie. Daarom openen we een derde Siebert & Wassink kantoor in het centraal gelegen Apeldoorn. Ruimte voor nieuwe ambities en ontwikkeling in relatie en resultaat. Je kunt immers alles bereiken… Ons vanaf nu nóg beter!”, vertelt Johan.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: