Kennisplatform voor Oost Nederland

Huis Oostpool verlaagt prijzen

Geplaatst op 15 september 2016
Theater Gordijn

Vanaf september 2016 verlaagt Huis Oostpool in Arnhem haar prijzen. Omdat het leven al duur genoeg is en theater voor iedereen zou moeten zijn, kun je hier het hele seizoen voor slechts € 10,- naar het theater. Houders van een studentenpas of Gelrepas betalen zelfs respectievelijk maar € 7,50 of € 3,- per voorstelling. Geld moet immers geen belemmering zijn voor het bezoeken van een theatervoorstelling op een van de mooiste culturele plekken van Arnhem!

Huis Oostpool
Huis Oostpool aan de Nieuwstraat in Arnhem is het eigen theater van Toneelgroep Oostpool, één van de vier grote theatergezelschappen van Nederland. Het is de plaats waar het gezelschap repeteert, speelt, kostuums maakt en kantoor houdt. Alle kleine zaalvoorstellingen van het Arnhemse gezelschap spelen in Huis Oostpool en gaan hier feestelijk in première voordat ze op landelijke tournee gaan. Naast eigen werk zijn hier ook voorstellingen van andere theatergezelschappen en makers te zien. In seizoen 2016/2017 spelen in Huis Oostpool onder andere De Lankmoedigen en On the Road van Toneelgroep Oostpool zelf en zijn er voorstellingen te zien van gezelschappen als Moeremans&Sons, het RoTheater en TgEcho. Klik hier voor het gehele programma.

Andere openingstijden
Theater altijd om 20:15? Vanaf dit seizoen experimenteert Huis Oostpool met de openingstijden. Zo zijn er voorstellingen om 20:15, 18:00 en 14:00. Ook als je geen 9 tot 5 baan hebt, kun je hier dus terecht!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: